KOS ADASI TURU Tur Programı

KOS ADASI TURU

Yunan Tavernasında Müzikli Akşam Yemeği Dahil

12-13 EKİM

1 GECE 2 GÜN

Kalkış Yerleri: BODRUM LİMAN
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 08:00 de Bodrum feribot iskelesinde buluşuyoruz. Pasaport ve gümrük işlemlerimizin ardından, 09:15’te Ege’nin mavi sularında yolculuğumuz başlıyor. 20 dakikalık yolculuğun ardından Modern tıbbın babası sayılan Hipokrates’in doğum yeri olan Kos’a ulaşıyoruz. Kos Kalesi, Hippokrat’ın ders verdiğine inanılan asırlık çınar ağacını görüyoruz., Osmanlı döneminden günümüze kadar ayakta kalan, Loziya ve Defterdar Camilerini, Tarihi Agora’nın bitişiğindeki Eleftherias Meydanı’nı, Yeni Agora’yı görüyoruz. Daha sonra alışveriş ve öğlen yemeği için serbest zaman alıyoruz. Öğleden sonra otelimize yerleşiyoruz. Günün geri kalan kısmını dinlenmeye ayırıyoruz. Akşam  Yunan Tavernasına gidip buzuki ve Yunan mezelerinin keyfi çıkarıyoruz. Konaklama Kos’ta otelimizde



2 Gün:

Sabah kahvaltısından sonra otelimizden ayrılıyoruz. Dünyanın ilk sağlık merkezi sayılan Asklepion’a gidiyoruz. Adada günümüzde de Türk nüfusun yaşadığı köy olan Platani Köyü’nü görerek Asklepion’a ulaşıyoruz. Buradaki gezimizin ardından ada merkezine dönüyoruz. Ada merkezinde serbest zamanda, Akdeniz mimarisine özgü, Arnavut kaldırımlı, dar sokaklarına gizlenmiş begonviller, sardunyalarla kaplanmış evlerini keşfe çıkmaya ayırabilirsiniz Akşamüzeri gümrük işlemlerinden sonra saat 18:00’de Bodrum’a doğru yola çıkıyoruz. Keyifli bir deniz yolculuğu ardından 18:30’da ulaşıyoruz. Başka bir Escan Tur organizasyonunda buluşmak dileği ile ayrılıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Bodrum-Kos-Bodrum feribot geçişleri
  • 1 Gece Otel konaklaması
  •  Otelde alınan sabah kahvaltısı
  •  Yunan Tavernasında akşam yemeği
  •  Kos şehir turu
  •  Liman-Otel-Liman transferleri

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  •  Öğle yemekleri
  •  Vize ücreti (120 €)
  •  Yurtdışı çıkış harcı bedeli
  •  Müze giriş ücretleri
  •  Yurtdışı Seyahat Sigortası (10€)
  •  İzmir-Bodrum Transfer  (25€)

 



Kalkış Yerleri
    Notlar

    1-Escan Tur Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 20 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.

    2- Escan Tur Zorlayıcı nedenlerin bulunması halinde; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir.

    3- Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay süreli ve Yasal olarak geçerli pasaport olması mecburidir. Misafir pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması zorunludur. Kişilerin gidilecek ülkelere giriş için gerekli olan yasal yükümlülükleri yerine getirmeleri zorunludur. Geçerlilik tarihi geçmiş olan Pasaportlardan kaynaklı turun gerçekleşmemesi durumlarında Sorumluluk Misafirlerimize aittir.

    4- Escan Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Escan Tur`un hiç bir sorumluluğu yoktur. Escan Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Escan Tur’un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.

    5- Tura iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan Escan Tur sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.

    6- 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan Muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.

    7- Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

    8-Sınır kapı geçişlerinde alınması zorunlu olan Çıkış harç pulu Tur öncesinde ilgili bankalardan alınabileceği gibi Sınır Kapılarında rahatlıkla temin edilebilir.

    9- Sınır kapılarında oluşacak olan yoğunluklardan dolayı yaşanabilecek zaman kayıplarından Escan Tur sorumlu değildir.

    10-Paket tur programı katılımlarında, katılımcı sayısına göre küçük araç tahsis edilebilir.

    11-Acenta zorunluluğu kaldığı durumlarda (Yol ve Hava şartları vb. ) daha önceden belirlenen tur programını değiştirebilir. Ziyaret edilen yerlerde taşıma kurumlarının otellerin sorumluluğunda olan durumlarda meydana gelebilecek aksaklıklardan Escan Tur sorumlu tutulamaz.

    12-Seyahat edeceğiniz ülkedeki para birimini Lütfen beraberinizde bulundurunuz.


    İptal Şartları
    https://escantur.com/izmir-cikisli-kos-adasi-turu.html
    Escan Turizm Seyahat Acentası
    Yalı caddesi No:148/A Karşıyaka/izmir
    0232 364 64 02


    Bu çıktı 27.04.2024 03:33 tarihinde verilmiştir. Escan Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.