UÇAKLI KLASİK İTALYA TURU Tur Programı

KLASİK İTALYA TURU

ROMA (3)-FLORANSA (2)-VENEDİK(2)

BOLOGNA-ROMA-FLORANSA ve VENEDİK ŞEHİR TURLARI DAHİL!

İZMİR’DEN İZMİR’E İÇ HAT UÇUŞLARI DAHİL!

PEGASUS HAVAYOLLARI İLE!

1.Tur:09-16 Mayıs 2.Tur:06-13 Haziran 3.Tur:11-18 Temmuz

4.Tur:08-15 Ağustos 5.Tur:05-12 Eylül 6.Tur:03-10 Ekim

7 Gece - 8 Gün

Kalkış Yerleri: 06.55 DE ADNAN MENDERES HAVAALANI İÇ HATLAR PEGASUS KONTUARI ÖNÜNDE BULUŞMA
PROGRAM
1 Gün:

İZMİR-İSTANBUL – BOLOGNA – ROMA

Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar gidiş terminali Pegasus Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 06.55 de buluşma. Pegasus Hava Yolları PC 2181 uçuşu ile saat 07.55 de İstanbul’a hareket ediyoruz. Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Pegasus Hava Yolları kontuarı önünde saat 09.10 da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları PC1223 sayılı tarifeli seferi ile saat 11.55 de Bologna’ya uçuş. Yerel saat ile 13.45 de varış. Varışımızı takiben havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile Bologna’ya hareket ediyor ve Bologna Şehir Turu ile turumuza başlıyoruz. Bologna şehir turumuzda Bologna’nın merkezi olarak kabul edilen Piazza Maggiore (Büyük Meydan), Meydanın hemen arkasında bulunan Neptün Çeşmesi, Eski Borsa Binası, Avrupa’nın ilk üniversite binası, Quadrilatero (eski pazar), Bologna’nın simgeleri haline gelen Garisenda ve Asinelli kuleleri görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuz sonrası Roma’ya transfer. Geceleme otelimizde.



2 Gün:

ROMA

Sabah kahvaltısının ardından panoramik şehir turu için hareket. Şehir turumuzda Hristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen San Pietro Meydanı, Cem Sultan’ın hapsedildiği Castel Sant’Angelo, Mussoli’nin halka seslenmişolduğu Venedik Meydanı ve II. Vittorio Emmauele anıtı, Gladyatör savaşlarına ev sahipliği yapan Kolezyum,Tatlı Hayat filmiyle ünlenen Aşıklar Çeşmesi, 135 basamaktan oluşan İspanyol merdivenleri ve batık gemi çeşmesini Bulunduran İspanyol Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Outlet ve Göller Bölgesi turuna (45 Euro) katılabilirler.Turumuzun ilk durağı olan Castel Gandolfo’da Papa’nın yazlık sarayı, Dünya’nın ilk posta kutusu ve muhteşem manzarasıyla Albano Gölü’nü göreceğiz. Bir sonraki durağımız olan Nemi Köyü’ne varışımızın ardından köy içerisinde keyifli bir yürüyüş yapacağız. Yürüyüşün ardından Nemi Köyü’nün ünlü dağ çilekli turtasını tatmak ve alışveriş için kısa bir serbest zaman. İtalya’nın en ünlü Outlet’i olan CastelRomanoOutlet’e varışımızın ardından serbest zaman. Tur sonrası otelimize transfer. Akşam rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Roma Gece Turu (25€)’na katılma imkanı. Tur sonrası otelimize transfer.  Geceleme otelimizde.



3 Gün:

ROMA

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Napoli &Pompei (85€) turuna katılabilirler. Turumuzun ilk durağı olan Pompei şehri M.S 79 yılında Vezüv Yanardağı’nın patlaması sonucunda 18. Yüzyıla kadar 7 metre toprağın altında kalmıştır. Bu tarihte yapılan kazılar sonrası ortaya çıkan evleri, sarayları ve taşlaşmış insanları görme fırsatı bulacağız. Pompei açık hava müzesi ziyareti sonrası Napoli’ye yola çıkıyoruz. Varışı takiben panoramik Napoli şehir turu. Şehir turumuzda Napoli’nin merkez meydanı olan Plebiscito Meydanı, 17. Yüzyılda yapılmış Kraliyet Sarayı, Castel Nuovo (Yeni Kale), Roma’da bulunan San Pietro Meydan’ından ve Pantheon’dan esilenerek yapılan San Francesco di Paola Bazilikası, mağazaların bulunduğu I. Umberto Galerisi, 1737 yılında inşa edilen ve UNESCO dünya kültür mirası listesinden bulunan San Carlo Tiyatrosu ve Napoli Limanı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



4 Gün:

ROMA - FLORANSA

Sabah kahvaltısının ardından Floransa’ya hareket ediyoruz. Güzergâh üzerinde rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Orvieto turuna katılma imkanı (25€). İtalya’nın sanat ve genel tarihinde önemli bir yer edinen ve olağanüstü doğal güzelliklere sahip olan Orvieto’da antik kent merkezinin ve Orvieto Duomo’sunun görülmesinin ardından Floransa’ya hareket. Varışı takiben panoramik Floransa şehir turu. Turumuzda Floransa’yı ikiye ayıran Arno Nehri, kuyumcularıyla ünlü Ponte Vecchio köprüsü, Medici Aile’sinin Floransa’ya hüküm sürdüğü Palazzo Vecchio, Rönesans’ın baş yapıtlarından olan Herkül ve Davut heykellerine ev sahipliği yapan Piazza Della Signoria, İtalya’nın en yüksek 3. Kubbesine sahip olan Santa Maria del Fiore Duomo’su ve kapısıyla ünlü Vaftizhane görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde Montecatini`deki otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



5 Gün:

FLORANSA

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Toscana (90€) turuna katılabilirler. Turumuzun ilk durağı olan Pisa’da İtalya’nın simgesi haline gelen eğik Pisa Kulesi ve hemen yanında bulunan Miracoli Meydanı görüldükten sonra San Gimignano’ya yola çıkıyoruz. Kendinizi Orta Çağ’da hissedecek olduğunuz San Gimignano’da,12. ve 13. yüzyıllarda rakip soylu aileler tarafından inşa edilen 13 kuleyi ve Cisterno Meydanı’nı göreceğiz. Turumuz sonrası Siena’ya hareket ediyoruz. Mahalle kültürünün baskın bir şekilde görüldüğü Siena’da toplamda 17 mahalle bulunmaktadır. Mahallelerin katılımıyla gerçekleştirilen Palio at yarışlarının yapıldığı Campo Meydanı, yapımı yarım kalan Siena Duomo’su ve şehrin dar sokakları Siena şehir turumuzda görülecek yerler arasındadır.Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



6 Gün:

FLORANSA - VENEDİK

Sabah kahvaltısının ardından Venedik`e hareket ediyoruz. Güzergâh üzerinde rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Verona turuna katılma imkanı (35€). Turumuzda tarihteki en büyük aşk hikayesine konu olmuş Romeo & Juliet’in evi, Verona Arena’sı, değişik mimarisiye Scaligero Köprüsü ve Verona Katedrali görülecek yerler arasındadır. Turumuz sonrası Venedik’e hareket. Tronchetto Meydanı’na varışın ardından kısa vapur yolculuğu ile San Marco Meydanı’na varış ve panoramik şehir turu. Şehir turumuzda ünlü San Marco Meydanı ve Kilisesi, mahkumların ceza evine girmeden önce son bir kez Venedik’e baktığı Son Nefes Köprüsü, Büyük Kanal ve üzerinde bulunan Rialto Köprüsü, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi ve Giorgio Maggiore Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



7 Gün:

VENEDİK

Sabah kahvaltısının serbest zaman.  Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Bled - Ljubljana turuna katılma imkanı (75€). Turumuzda göreceğimiz yerler arasında Ljubljana Nehri, Parlamento binası, Ljubljana Üniversitesi, Eski meydan ve St.Nicholas Katedralini gördükten sonra Bohinj buzulunun etkisiyle oluşan Bled Gölü, 2km uzunluğunda ve 1.3 km genişliğindedir. Göl etrafındaki tepeleri, sudaki yansımalarını, geleneksel teknelerini, üzerinde kilise bulunan muhteşem adasını gölkenarındaki kuğularını fotoğraflamaya doyamayacaksınız. Göl çevresinde yürüyüş yaparak veya bisiklet kiralayarak keyifli zaman geçirebilirsiniz. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



8 Gün:

VENEDIK - BOLOGNA - İSTANBUL -İZMİR   

Sabah kahvaltısının ardından uçak saatine bağlı olarak Bologna Havalimanı’na transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pegasus Hava Yollarının PC 1218 sayılı tarifeli seferi ile saat 15.00’de İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 18,35’te İstanbul'a varış. Pegasus Hava Yolları PC 2208 saat 21.30 uçuşu ile İzmir’e hareket ediyoruz. izmir’e varışımızın ardından turumuzu tamamlıyor ve siz değerli misafirlerimizle bir sonra ki Escan Tur organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Pegasus Havayolları ile İstanbul (SAW) – Bologna(BLQ) gidiş / Bologna(BLQ) - İstanbul (SAW ) dönüş uçak bileti
  • İzmir-İstanbul-İzmir uçak biletleri
  • Havalimanı vergileri
  • 3* oteller de 7 gece kahvaltı dâhil konaklamalar  
  • Havalimanı-otel-havalimanı transferleri     
  • Tüm şehirlerarası transferler    
  • Panoramik Bologna, Roma, Floransa ve Venedik şehir turları 
  • Seyahat Sağlık Sigortası
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar 
  • Opsiyonel turlar
  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri
  • Tüm öğle/akşam yemekleri ve içecekler 
  • Schengen Vize Ücreti 

 



Kalkış Yerleri
    Notlar

    1-Rehberimiz Programını Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir

    2- Triple Odalarda Üçüncü Yatak Normal Yatak Konforunda Olmayabilir. Otel Duruma Göre Misafirlerimize Açılır-Kapanır Yatak ya da Çekyat Verebilir. LÜTFEN ÜÇÜNCÜ YATAK KARARINI SATIŞ ANINDA VERİNİZ.AKSİ TAKDİRDE OTELDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR.

    3-İki Yaşını Doldurmuş Her Bireyin Otobüste Koltuk Alması Zorunludur. Otobüslü Turlarda 0-1,99 Yaş Çocuklardan Ücret Alınmaz. Eğer Çocuklar İçin Otobüste Koltuk İstenirse 02-06 Yaş Çocuk Fiyatı Uygulanır. 0-7 Yaş Çocuklar Ek Hizmet Bedeli Ödemez.

    4- Koltuk Numaraları Rezervasyon Tarih Sırasına Göre Belirlenir. Turu Erken Satın Alan Misafirler Önde Oturmaya Hak Kazanırlar.

    5-Ekstra Turlar, Kişi Sayısına Bağlı Olarak Hareket Eder. Ekstra Bir Turun Gerçekleşmemesi Halinde Misafirin Tazminat Hakkı Doğmaz.Bu Durumda ESCANTUR’un Bir Sorumluluğu Yoktur. Ekstra Tur Fiyatları Değişebilir. Bu Durumda Misafirin Turu Satın Aldığı Tarih Değil, Turun Hareket Ettiği Tarih Dikkate Alınır. Tura Gidilen Dönemdeki Ekstra Tur Fiyatı Geçerli Olur. Misafir Bunu Kabul Ederek Turu Satın Almıştır.

    6-Tur Programında Belirtilen Saatler, Normal Hava ve Yol Koşullarına Göre Hesaplanmış Olup, Olası Gecikmelerde, ESCANTUR Sorumluluğu, Misafirin İse Tazminat Hakkı Yoktur.

    7-Tur Konaklama Bölgelerinde ve Otellerinde Yoğunluğa Göre Aynı Standartlarda Olmak Kaydı İle Değişiklik Yapılabilir.

    8-Tur Öncesi ya da Tur Esnasında Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlardan ESCANTUR’UN Sorumluluğu Yoktur.

    9 -Uçaklı Turlarda ESCANTUR Yoğunluğa Bağlı Olarak ve Programı Aksatmamak Kaydıyla; Havalimanı, Havayolu Şirketi ve Uçuş Saati Değiştirme Hakkını Saklı Tutar.

    10-Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay süreli ve Yasal olarak geçerli pasaport olması mecburidir. Misafir pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması zorunludur. Kişilerin gidilecek ülkelere giriş için gerekli olan yasal yükümlülükleri yerine getirmeleri zorunludur. Geçerlilik tarihi geçmiş olan Pasaportlardan kaynaklı turun gerçekleşmemesi durumlarında Sorumluluk Misafirlerimize aittir.

    11-Escan Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Escan Tur`un hiç bir sorumluluğu yoktur. Escan Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Escan Tur’un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.

    12-Tura iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan Escan Tur sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.

    13-18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan Muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.

    14-Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

    15-Sınır kapı geçişlerinde alınması zorunlu olan Çıkış harç pulu Tur öncesinde ilgili bankalardan alınabileceği gibi Sınır Kapılarında rahatlıkla temin edilebilir.

    16-Sınır kapılarında oluşacak olan yoğunluklardan dolayı yaşanabilecek zaman kayıplarından Escan Tur sorumlu değildir.

    17-Seyahat edeceğiniz ülkedeki para birimine göre lütfen beraberinizde bu Ülkelere ait paralar bulundurunuz.

    18-Bu Turun Hareketi İçin Minimum Katılımcı Sayısı 30 Olarak Öngörülmüştür. Yeterli Sayıda Çoğunluk Olmadığında Turu 3 Gün Önceden Haber Vermek Kaydı İle İptal Hakkı ESCANTUR’’da Saklıdır. Turun İptali Durumunda ESCANTUR İptalini Bizzat Bildirmek Zorundadır. Yasal Süreç Olduğundan Tazminat Hakkı Yoktur. Ön Ödeme Tutarı Kayıt Tarihinde Rezervasyon Bedelinin Minimum % 30’dur. Turun Hareket Tarihinden 7 Gün Önce Kalan Tur Bedelinin Tamamlanması Gerekir.  En Son Sirkü Bir Önceki Sirküyü Geçersiz Kılar.

     

    1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI

    Satın aldığınız turu “zorunlu seyahat sigortası poliçesi” ile güven altına alıyoruz.

    Kapsamı: Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle pakettur hizmetinin verilememesidir.
    Sağlığınızı da gezi süresince Demirhayat AŞ.

    sigorta güvencesi ile ücretsiz olarak sigortalıyoruz. Sigorta Kapsamının detaylarını www.escantur.com.//müşteri hizmetleri adresinden öğrenebilirsiniz.


    İptal Şartları

    ÇALIŞANLAR İÇİN GEREKLİ VİZE EVRAK LİSTESİ

    •  En az 6 Ay Geçerliliği olan PASAPORT
    •  2 Adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz (3,5cmx4,5 cm) Biometrik Fotoğraf
    •  Nüfus Cüzdan fotokopisi    -     Var ise Eski Pasaport
    •  Nüfus Müdürlüğünden alınmış ıslak imza ve kaşeli

    Tam Tekmil Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (ikamet adresi görülmeli)  veya  E-devlet den barkodlu şekilde çıkartılmış Tam Vukuatlı örnek ve ikamet belgesi gereklidir.

    • E-devletten Tarihçeli Yerleşim Yeri Raporu
    • Var ise Tapu fotokopisi ve Araç Ruhsat fotokopisi
    • Son 3 aylık Hesap Hareketini gösterir şekilde bakiyeli ( En az +2000 TL ) Şahsi Banka hesap dökümü (evrak ıslak imza ve kaşeli olmalı ve belgeyi imzalayan yetki sahibine ait imza sirküleri eklenmelidir)
    •  Konfirmeli Uçak & Feribot Bileti ve Otel rezervasyonu
    • Yurda Giriş - Çıkış Belgesi ( İlk kez yurtdışına çıkış olacaksa İlçe Emniyet Müdürlüklerinden, daha önce giriş çıkış yapıldıysa E- Devletten alınabilir. )
    • 30.000 euro Teminatlı Zorunlu Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi (kaşe ve imzalı )
    •  -Şirketin imza sirküleri fotokopisi

    -Faaliyet Belgesi Fotokopisi(Tic.Ve San. Odasından Son 6 ay tarihli)

    -Vergi Levha Fotokopisi (Güncel)

    -SGK 4A hizmet dökümü barkodlu ( E-devletten alınabilir)

    -Ticaret Sicil gazetesi Fotokopisi

    -SGK işe giriş Bildirgesi

    -Son 3 aylık Maaş bordrosu Kaşeli ve imzalı

    -Şirket tarafından İlgili Konsolosluğa hitaben yazılmış görevi,işe başlama tarihi, izin süresini bildiren Antetli kağıda yazılmış kaşeli imzalı Dilekçe

     

    EMEKLİLER İÇİN GEREKLİ VİZE EVRAK LİSTESİ

    •  En az 6 Ay Geçerliliği olan PASAPORT
    •  2 Adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz (3,5cmx4,5 cm) Biometrik Fotoğraf
    •  Nüfus Cüzdan fotokopisi    -     Var ise Eski Pasaport
    •  Nüfus Müdürlüğünden alınmış ıslak imza ve kaşeli

    Tam Tekmil Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (ikamet adresi görülmeli)  veya  E-devlet den barkodlu şekilde çıkartılmış Tam Vukuatlı örnek ve ikamet belgesi gereklidir.

    • E-devletten Tarihçeli Yerleşim Yeri Raporu
    • Var ise Tapu fotokopisi ve Araç Ruhsat fotokopisi
    • Emekli maaşını gösterir son 3 ay’a ait Banka Hesap dökümü

    (evrak ıslak imza ve kaşeli olmalı ve belgeyi imzalayan yetki sahibine ait imza sirküleri eklenmelidir)

    • Var ise son 3 aylık Hesap Hareketini gösterir şekilde bakiyeli ( En Az + 2000 TL) Şahsi Banka hesap dökümü (evrak ıslak imza ve kaşeli olmalı ve belgeyi imzalayan yetki sahibine ait imza sirküleri eklenmelidir)
    •  Konfirmeli Uçak & Feribot Bileti ve Otel rezervasyonu
    • Yurda Giriş - Çıkış Belgesi ( İlk kez yurtdışına çıkış olacaksa İlçe Emniyet Müdürlüklerinden, daha önce giriş çıkış yapıldıysa E- Devletten alınabilir. )
    • 30.000 euro Teminatlı Zorunlu Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi (kaşe ve imzalı )

              İŞVEREN İÇİN GEREKLİ VİZE EVRAK LİSTESİ

    •  En az 6 Ay Geçerliliği olan PASAPORT
    •  2 Adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz (3,5cmx4,5 cm) Biometrik Fotoğraf
    •  Nüfus Cüzdan fotokopisi    -     Var ise Eski Pasaport
    •  Nüfus Müdürlüğünden alınmış ıslak imza ve kaşeli

    Tam Tekmil Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (ikamet adresi görülmeli)  veya  E-devlet den barkodlu şekilde çıkartılmış Tam Vukuatlı örnek ve ikamet belgesi gereklidir.

    • E-devletten Tarihçeli Yerleşim Yeri Raporu
    • Var ise Tapu fotokopisi ve Araç Ruhsat fotokopisi
    • Var ise son 3 aylık Hesap Hareketini gösterir şekilde bakiyeli ( En az +2000 TL ) Şahsi Banka hesap dökümü (evrak ıslak imza ve kaşeli olmalı ve belgeyi imzalayan yetki sahibine ait imza sirküleri eklenmelidir)
    •  Konfirmeli Uçak & Feribot Bileti ve Otel rezervasyonu
    • Yurda Giriş - Çıkış Belgesi ( İlk kez yurtdışına çıkış olacaksa İlçe Emniyet Müdürlüklerinden, daha önce giriş çıkış yapıldıysa E- Devletten alınabilir. )
    • 30.000 euro Teminatlı Zorunlu Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi (kaşe ve imzalı )
    •  -Şirketin imza sirküleri fotokopisi

    -Faaliyet Belgesi Fotokopisi(Tic.Ve San. Odasından Son 6 ay tarihli)

    -Vergi Levha Fotokopisi (Güncel)

    -SGK 4A-4B hizmet dökümü(Barkodlu)

    -Ticaret Sicil gazetesi Fotokopisi

     

     

    ÖĞRENCİ(18 YAŞ ALTI) İÇİN GEREKLİ VİZE EVRAK LİSTESİ

    •  En az 6 Ay Geçerliliği olan PASAPORT
    •  2 Adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz (3,5cmx4,5 cm) Biometrik Fotoğraf
    •  Nüfus Cüzdan fotokopisi    -     Var ise Eski Pasaport
    •  Nüfus Müdürlüğünden alınmış ıslak imza ve kaşeli

    Tam Tekmil Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (ikamet adresi görülmeli)  veya  E-devlet den barkodlu şekilde çıkartılmış Tam Vukuatlı örnek ve ikamet belgesi gereklidir.

    • E-devletten Tarihçeli Yerleşim Yeri Raporu
    • Konfirmeli Uçak & Feribot Bileti ve Otel rezervasyonu
    • Yurda Giriş - Çıkış Belgesi ( İlk kez yurtdışına çıkış olacaksa İlçe Emniyet Müdürlüklerinden, daha önce giriş çıkış yapıldıysa E- Devletten alınabilir. )
    • 30.000 euro Teminatlı Zorunlu Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi (kaşe ve imzalı )
    •  Masrafları karşılayacak ebeveyne ait gelir gösteren evraklar( Çalışan-emekli-İşveren)
    • Öğrenci belgesi
    • Anne Baba tarafından noter onaylı Muvafakatname
    https://escantur.com/izmir-cikisli-klasik-italya-roma-floransa-venedik-turu-html
    Escan Turizm Seyahat Acentası
    Yalı caddesi No:148/A Karşıyaka/izmir
    0232 364 64 02


    Bu çıktı 26.04.2024 08:36 tarihinde verilmiştir. Escan Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.