UÇAKLI VİZESİZ KOSOVALI BÜYÜK BALKAN TURU Tur Programı

PEGASUS HAVAYOLLARI  AKTARMASIZ UÇUŞ İMKANI

 

BELGRAD(1)- SARAYBOSNA(1)- TREBİNJE(1)- İŞKODRA(1)

 OHRİD(2)-USKUP(1)

 

Üsküp- Belgrad- Saraybosna- Mostar-Blagaj- Trebinje- Kotor- Budva- İşkodra

Prizren- Tetova- Ohrid- Sveti Naum- Resne- Bitola(Manastır)

6 ÜLKE VİZESİZ

4* ve 5* Oteller  Akşam Yemekleri Dahil

EKSTRA TUR YOK – HERŞEY DAHİL !!!! KOSOVALI PROGRAM


Yöresel Restaurantlarda Makedon Gecesi ve Boşnak Köftesi DAHİL!!
Medeniyetlerin, Kültürlerin ve İnançların,

Buluşma Noktasında Balkanların Kalbine Yolculuk

Tarih ve Medeniyetlerin Buluşma Noktası.


Arnavutluk- Kosova- Makedonya- Sırbistan- Bosna Hersek- Karadağ

6 ÜLKE – 5 BAŞKENT

Program’ın Ayrıcalıklarından sadece bazıları
* Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile aktarmasız direkt uçuş.
* Kosova dahil 6 Ülke imkanı
* 1 Akşam Yöresel Restaurantda Makedon Gecesi 
* 7 Gece 4* ve 5* otellerde konaklama farkı
* Profesyonel Rehber kadrosu ile tam donanımlı tur imkanı
* Adım adım tüm Balkan Coğrafyasını gezme imkanı
* Otellerde alınan akşam yemekleri
* Profesyonel Turizm paketli otobüsler ile tur süresince ulaşım
* Balkanların en gözde yerlerinden Sveti Naum turu dahil
* Enfes güzelliği ile bilinen Matka Kanyonu dahil
* Blagaj turu dahil
* Sürpriz ekstra ödeme olmadan , herşey dahil program

* Manastır(Bitola) turu dahil

Kalkış Yerleri: zmir Havalimanı Dışhatlar Gidiş Terminali Pegasus Kontuarı önünde saat 11:15’de buluşma
PROGRAM
1 Gün: İzmir- Üsküp- Belgrad

İzmir Havalimanı Dışhatlar Gidiş Terminali Pegasus Kontuarı önünde saat 09:30’de buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından, Pegasus Hava Yollarının PC1571 Sefer sayılı uçağı ile saat 12:30’de Üsküp’e hareket. Yerel saat ile 12:50’de Üsküp’e varış. Bagaj, pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından özel aracımız ile Belgrad’a hareket ediyoruz. Varışımız sonrası otelimize transfer. Sonrasında akşam ışıklar altında Belgrad turumuzu yapıyoruz. Bu turumuz da ışıklar altında Belgrad’ı seyretme imkanı bulacağız. Geceleme otelimizde.

Akşam Yemeği: Otelimizde açık büfe olarak alınacak olup , tur ücretine dahildir.

Konaklama: BELGRAD 4* HOLIDAY INN EXPRESS CİTY VEYA JUMP INN HOTEL



2 Gün: Belgrad – Saraybosna

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Belgrad şehir turu için otelimizden ayrılıyoruz. Panoramik Belgrad şehir turumuz sırasında Kale Meydanı, Askeri Müze, İstanbul Kapı, Saat Kulesi, Damat Ali Paşa Türbesi, Zindan Kapı, Leopoldov Kapı, Sokullu Mehmet Paşa Çeşmesi, Stefan Lazerevic Anıtı, Nebojsa Kulesi, Saborna Kilisesi, Cumhuriyet Meydanı, Terazi Meydanı ve Taş Meydan görülecek yerler arasındadır. Turumuzun bitimi ile birlikte serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrası Saraybosna’ya hareket ediyoruz. Varışımızla beraber otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe olarak alınacak olup tur ücretine dahildir.

Akşam Yemeği: Otelimizde açık büfe olarak  alınacak olup tur ücretine dahildir.

Konaklama: SARAYBOSNA 4*HOLLYWOOD HOTEL



3 Gün: Saraybosna- Konjic- Mostar- Blagaj- Trebinje

Sabah otelimizde alınacak kahvaltı ardından odaların boşaltılması ile beraber özel otobüslerimizle otelimizden ayrılarak  panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Avrupa’nın en müstesna çarşısı Baş çarşıda gezintimizi yapıyoruz. Osmanlı döneminden beri faaliyete devam eden Kurşunlu Medresesi’ni geziyoruz. Ardından Kanuni Sultan Süleyman’ın akrabası Hüsrev Bey Camii’ni geziyoruz. Turumuzun devamında Saat Kulesi, Saraybosna’da Katolik Katedrali, Ortodoks Kiliseleri ve Musevi Sinagogu’nu görüyoruz. Ardından I. Dünya Savaşı’nın çıktığı Latin Köprüsü’nü gezdikten sonra Fatih Sultan Mehmet’in şehre girdiği kapıdan geçip Osmanlı Çeşmesinden su içiyoruz. Son olarak Fatih Sultan Mehmet Han’a atfedilen Fatih Camii’ni ziyaret ettikten sonra Mostar`a hareket ediyoruz. Mostar yolculuğumuz  bazı durulacak noktalarda  molalar vererek  yaklaşık 2.5 saat sürecektir. İlk molamızı Konjic (Konyitz) şehrinde Osmanlı dan günümüze kadar gelmiş restorasyonu Türkiye tarafından yapılan meşhur Konjic (konyitz) köprüsünü görme ve Neretva nehri kenarında kahve keyfi için mola veriyoruz. Sonrasında Mostar`a varış ardından  yürüyerek yapacağımız şehir turumuzda önce Mostar Köprüsü'nü görüyoruz. (Mimar Hayreddin tarafından 1557 yılında inşa edilen köprü Osmanlı mimarisinin bir şaheseridir.) Köprü 1992 yılında cereyan eden savaşta Hırvat topçusu tarafından yıkıldı, ancak Türkiye Cumhuriyeti'nin de büyük katkılarıyla 2004 yılında yeniden hizmete açılmıştır. Koska Mehmet Paşa Camii'ni görüyoruz. Mostar turumuz sonrası Blagaj’ı ziyaret edip, konaklama yapılacak şehre hareket. Turumuzun bitişi ile otantik şehir olan Tribinje`deki otelimize transfer ardından yerleşme. Geceleme otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe olarak alınacak olup tur ücretine dahildir.

Akşam Yemeği: Otelimizde açık büfe alınacak olup , tur ücretine dahildir .

Konaklama: TREBINJE 4* CENTRAL PARK HOTEL



4 Gün: Trebinje – Kotor – Budva - İşkodra

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası, Dünyanın en genç devletlerinden Karadağ’a geçiyoruz. İlk durağımız, önemli tarih ve doğa cenneti ve turistik cazibe merkezi durumunda bulunan Kotor… Burada StariGrad’da (Eski Şehir-Kale) yürüyerek yapacağınız turda 17.YY’dan kalma Saat kulesi, Kilise Meydanı, Tarih müzesi, Balkanların en uzun balkanı gibi noktalar göreceğimiz yerlerden bazıları. Kotor turumuz sonrası son olarak Budva’dan geçerek, zamanında balıkçıların yerleşim alanı olan bir adanın kamulaştırılması ve sonrasında Singapur’lu bir multimilyardere satılması ile günümüzde restorasyon çalışmaları ile turizme kazandırma aşamasında olan muhteşem St Stefan’ı ve Budva’yı Panoramik olarak tepeden görebileceğimiz bir mola sonrasında Arnavutluk şehri İşkodra’ya hareket ediyoruz. Varışımız sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Sabah Kahvaltısı; Otelimizde alınacak olup, tur ücretine dahildir.

Akşam Yemeği: Otelimizde set menü alınacak olup, tur ücretine dahildir.

Konaklama: İŞKODRA 4* ROZAFA HOTEL 



5 Gün: İşkodra - Kosova(Priştina – Prizren) –Tetova- Ohrid

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası Kosova ülkesi geçişi takiben muhteşem mimarisi ve sokaklarında Türkçe kelimeleri duydukça bizleri kendisine hayran bırakacak olan Sempatik kent Prizren şehrine varış. Ülkede Türk nüfusunun en yoğun olduğu otantik şehir Prizren’de şehir turuna başlıyoruz. Şadırvan meydanı, Bayraklı Camii, Sinan Paşa Camii, Hamam, Tarihi Prizren Köprüsü (Taş köprü) ve Halveti Dergahı ziyaretleri sonrası öğle yemeği için serbest zaman. Buluşma sonrası panoramik olarak Başkent Priştine’den geçerek yolculuğumuz Kuzey Makedonya'ya ülkenin 3. Büyük şehri ve Arnavut nüfusunun en yoğun olduğu Tetova (Kalkandelen) şehrini ziyaret ediyoruz. İki kız kardeşin banisi olduğu Alaca Camii ziyaret ediyoruz. Ziyaretimiz sonrası Balkanlar’ın incisi Ohrid’e hareket ediyoruz. Otele varışımızla birlikte odalara yerleşme. Geceleme otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelimizde alınacak olup, tur ücretine dahildir.

Akşam Yemeği: Otelimizde açık büfe alınacak olup , tur ücretine dahildir .

Konaklama: OHRID 4* BELVEDERE HOTEL 



6 Gün: Ohrid – Sveti Naum –Ohrid

Sabah kahvaltısı sonrası turumuzda öncelikle muhteşem manzaralar eşliğinde St. Naum’a hareket ediyoruz. Ohrid gölünün doğduğu kaynağı ziyaret ediyoruz. Buradaki enfes manzara adeta nefesinizi kesecek niteliktedir. Ardından Balkanların en büyük göllerinden biri olan Ohrid Gölünden ismini alan Ohrid şehrinde birlikte yapacağımız tur esnasında , 17 yydan beri varlığını sürdüren Halveti Tekkesi, Ohrid’in sembolü Çınar ağacı, Türk Çarşısı, uzun süren restorasyon çalışması sonrasında tekrar ibadete açılmış olan Ali Paşa Camii, Ohrid Limanı, Karantina kilisesi, Kendinizi bir film setinde gibi hissettirecek olan; Türk ve Horasan evleri, Abbaralar, Antik Egnatia yolu, Keraklea Lynketis, Saat Kulesi, Aya Dimitri Kilisesi, Ayasofya Klisesi, Aya Klement Manastırı, Aya Kaneo Kilisesi, Aya Pantelejmon Kilisesi, Samoil Kalesip panoramik olarak  görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından Ohrid çarşısında alışveriş için serbest zaman bırakıyoruz.(İncicilik; Ohrid tarihi boyunca şehrin önemli geleneklerinden biridir. Serbest zamanda tüm yapım aşamalarını inceleyip alışveriş yapma şansınız olacaktır.) Otele varışımızla birlikte odalara yerleşme. Geceleme otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelimizde alınacak olup, tur ücretine dahildir.

Akşam Yemeği: Otelimizde açık büfe alınacak olup , tur ücretine dahildir .

Konaklama: OHRID 4* BELVEDERE HOTEL 



7 Gün: Ohrid - Resne – Bitola(Manastır) – Üsküp

Sabah kahvaltısı sonrası, Resne’ye hareket ediyoruz. Resne de bulunan İttihat ve Terakki’nin en ünlü 3 simasından biri ve Türk Yunan savaşındaki faydaları nedeni ile üne kavuşan olan Resne’li Niyazi’nin Sarayını görüp Bitola’ya varışımızı sağlıyoruz. Manastır(Bitola) kent gezimiz sırasında; Türk Çarşısını, Bedesten’i, İshak Camiini, Yeni Cami’yi, Haydar Kadı Camii ve gezinin en duygusal anlarını yaşayacağınız Atatürk’ün mezun olduğu Askeri İdadi’yi ve Atatürk Müzesi’ni ziyaret ediyoruz. Ziyaretimiz sonrası Başkent Üsküp’e ulaşıyoruz. Yahya Kemal Beyatlı'nın doğduğu şehir olan Üsküp panoramik turumuzda; Eski Tren Garı, Üsküp doğumlu hayırsever Rahibe Teresa'nın anıtı ve evi, Taş Köprü, Kale Surları, Osmanlı döneminden kalma Eski Şehir, Çarşı ve Osmanlı'nın Balkanlar'daki en güzel mimari mirasları arasında yer alan Mustafa Paşa, Sultan Murad ve Gazi İsa Bey Camileri, Davud Paşa Hamamı ve Suluhan dış mekan anlatımları ile gezilecek yerler arasında bulunmaktadır. Serbest zaman ve buluşmanın ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Sabah Kahvaltısı; Otelimizde alınacak olup, tur ücretine dahildir. 

Akşam Yemeği: Rehberin belirleyeceği yerde yöresel yemekler ve müzik eşliğinde Makedon gecesi Fiyata Dahil !!!

Konaklama: USKUP 5* BUSHİ HOTEL



8 Gün: Üsküp- Matka Kanyonu- İzmir

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası eşsiz güzelliği ile bilinen Matka Kanyonu turunu gerçekleştiriyoruz (Fiyata Dahil) . Serbest zaman ve buluşmanın ardından Üsküp Havalimanına transferimizi sağlıyoruz. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından, Pegasus Hava Yolları’nın PC1572 sefer sayılı uçağı ile saat 13:35’de İzmir’e hareket 15:50’da İzmir’e varış. Bir sonraki seyahatinizde görüşmek dileğiyle…

 

7.4.2024 Pazar İZMİR-USKUP PC1571 12.40 / 13.00
14.4.2024 Pazar USKUP- İZMİR PC1572 13.45 / 16.00
       
26.5.2024 Pazar İZMİR-USKUP PC1571 12.40 / 13.00
2.6.2024 Pazar USKUP- İZMİR PC1572 13.45 / 16.00
       
16.6.2024 Pazar İZMİR-USKUP PC1571 12.40 / 13.00
23.6.2024 Pazar USKUP- İZMİR PC1572 13.45 / 16.00
       
7.7.2024 Pazar İZMİR-USKUP PC1571 12.40 / 13.00
14.7.2024 Pazar USKUP- İZMİR PC1572 13.45 / 16.00
       
21.7.2024 Pazar İZMİR-USKUP PC1571 12.40 / 13.00
28.7.2024 Pazar USKUP- İZMİR PC1572 13.45 / 16.00
       
4.8.2024 Pazar İZMİR-USKUP PC1571 12.40 / 13.00
11.8.2024 Pazar USKUP- İZMİR PC1572 13.45 / 16.00
       
18.8.2024 Pazar İZMİR-USKUP PC1571 12.40 / 13.00
25.8.2024 Pazar USKUP- İZMİR PC1572 13.45 / 16.00
       
1.9.2024 Pazar İZMİR-USKUP PC1571 12.40 / 13.00
8.9.2024 Pazar USKUP- İZMİR PC1572 13.45 / 16.00
       
22.9.2024 Pazar İZMİR-USKUP PC1571 12.40 / 13.00
29.9.2024 Pazar USKUP- İZMİR PC1572 13.45 / 16.00
       
6.10.2024 Pazar İZMİR-USKUP PC1571 12.40 / 13.00
13.10.2024 Pazar USKUP- İZMİR PC1572 13.45 / 16.00


ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. Çocuk2. ÇocukTaksitler
26.05.2024799,00999,00 799,000 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 739,00
0 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 739,00
Taksitler »
16.06.2024899,001.099,00 899,000 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 849,00
0 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 849,00
Taksitler »
07.07.2024799,00999,00 799,000 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 739,00
0 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 739,00
Taksitler »
21.07.2024749,00949,00 749,000 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 699,00
0 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 699,00
Taksitler »
04.08.2024749,00949,00 749,000 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 699,00
0 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 699,00
Taksitler »
18.08.2024749,00949,00 749,000 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 699,00
0 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 699,00
Taksitler »
01.09.2024699,00899,00 699,000 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 649,00
0 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 649,00
Taksitler »
22.09.2024749,00949,00 749,000 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 699,00
0 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 699,00
Taksitler »
06.10.2024699,00899,00 699,000 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 649,00
0 - 2 Yaş 249,00
3 - 11 Yaş 649,00
Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Pegasus Hava Yolları ile aktarmasız İzmir – Üsküp – İzmir gidiş-dönüş uçak biletleri
  • 4*ve 5* Otellerde Belgrad(1), Saraybosna(1), Trebinje(1), İşkodra(1), Ohrid(2), Üsküp(1) olmak üzere 7 gece  konaklama
  • Otellerde alınan sabah kahvaltısı (7) ve Akşam yemeği (6)
  • Yöresel Restaurant’da Yemekli Balkan Gecesi(1)
  • Yerel profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri
  • Prizren, Priştina , Üsküp, Tetova , Ohrid, Resne, Bitola, Belgrad, Saraybosna, Konjic, Mostar, Trebinje Kotor,  Budva, İşkodra, Panoramik şehir turları
  •  Kosova Geçiş Ücreti , Sveti Naum Turu, Matka Kanyonu Turu
  •  Blagaj Tekkesi Turu, Kosova Turu (Priştina-Prizren), Manastır(Bitola) Turu
  •  Bazı şehirlerde alınan mecburi yerel rehberlik hizmetleri
  •  Tüm otoban check-point ve otopark ücretleri
  •  Şehir Vergileri
  •  Gümrük Vergileri
  •  Programda belirtilen panoramik şehir turları
  •  Havalimanı vergileri ve servis bedelleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  •  Müze ve ören yeri giriş ücretleri. 
  •  Otelde alınan ekstralar. 
  •  Tüm kişisel harcamalar 
  •  Öğle yemekleri
  •  Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar.
  •  İsteğe bağlı şoför ve rehber bahşişleri
  • Yurtdışı çıkış harcı(150 TL)
  • Seyahat ve Sağlık Güvence Paketi 20 Euro (70 yaş üzeri 35 Euro) 


Kalkış Yerleri
  • ADNAN MENDERES HAVALİMANI DIŞ HATLAR PEGASUS KONTUARI ÖNÜ (09:30)
Notlar

1-Rehberimiz Programını Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir

2- Triple Odalarda Üçüncü Yatak Normal Yatak Konforunda Olmayabilir. Otel Duruma Göre Misafirlerimize Açılır-Kapanır Yatak ya da Çekyat Verebilir. LÜTFEN ÜÇÜNCÜ YATAK KARARINI SATIŞ ANINDA VERİNİZ.AKSİ TAKDİRDE OTELDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR.

3-İki Yaşını Doldurmuş Her Bireyin Otobüste Koltuk Alması Zorunludur. Otobüslü Turlarda 0-1,99 Yaş Çocuklardan Ücret Alınmaz. Eğer Çocuklar İçin Otobüste Koltuk İstenirse 02-06 Yaş Çocuk Fiyatı Uygulanır. 0-7 Yaş Çocuklar Ek Hizmet Bedeli Ödemez.

4- Koltuk Numaraları Rezervasyon Tarih Sırasına Göre Belirlenir. Turu Erken Satın Alan Misafirler Önde Oturmaya Hak Kazanırlar. Son yolcu sayısına göre araç değişikliği yapılabilir. Bu Durumda Misafirin Turu Satın Aldığı Tarih Değil, Turun Hareket Ettiği Tarih Dikkate Alınır. Misafir Bunu Kabul Ederek Turu Satın Almıştır.

5-Ekstra Turlar, Kişi Sayısına Bağlı Olarak Hareket Eder. Ekstra Bir Turun Gerçekleşmemesi Halinde Misafirin Tazminat Hakkı Doğmaz.Bu Durumda ESCANTUR’un Bir Sorumluluğu Yoktur. Ekstra Tur Fiyatları Değişebilir. Bu Durumda Misafirin Turu Satın Aldığı Tarih Değil, Turun Hareket Ettiği Tarih Dikkate Alınır. Tura Gidilen Dönemdeki Ekstra Tur Fiyatı Geçerli Olur. Misafir Bunu Kabul Ederek Turu Satın Almıştır.

6-Tur Programında Saatler, Normal Hava ve Yol Koşullarına Göre Hesaplanmış Olup, Olası Gecikmelerde, ESCANTUR Sorumluluğu, Misafirin İse Tazminat Hakkı Yoktur.

7-Tur Konaklama Bölgelerinde ve Otellerinde Yoğunluğa Göre Aynı Standartlarda Olmak Kaydı İle Değişiklik Yapılabilir.

8-Tur Öncesi ya da Tur Esnasında Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlardan ESCANTUR’UN Sorumluluğu Yoktur.

9 -Uçaklı Turlarda ESCANTUR Yoğunluğa Bağlı Olarak ve Programı Aksatmamak Kaydıyla; Havalimanı, Havayolu Şirketi ve Uçuş Saati Değiştirme Hakkını Saklı Tutar.

10-Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay süreli ve Yasal olarak geçerli pasaport olması mecburidir. Misafir pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması zorunludur. Kişilerin gidilecek ülkelere giriş için gerekli olan yasal yükümlülükleri yerine getirmeleri zorunludur. Geçerlilik tarihi geçmiş olan Pasaportlardan kaynaklı turun gerçekleşmemesi durumlarında Sorumluluk Misafirlerimize aittir.

11-Escan Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Escan Tur`un hiçbir sorumluluğu yoktur. Escan Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Escan Tur’un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.

12-Tura iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan Escan Tur sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.

13-18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan Muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.

14-Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

15-Sınır kapı geçişlerinde alınması zorunlu olan Çıkış harç pulu Tur öncesinde ilgili bankalardan alınabileceği gibi Sınır Kapılarında rahatlıkla temin edilebilir.

16-Sınır kapılarında oluşacak olan yoğunluklardan dolayı yaşanabilecek zaman kayıplarından Escan Tur sorumlu değildir.

17-Seyahat edeceğiniz ülkedeki para birimine göre lütfen beraberinizde bu Ülkelere ait paralar bulundurunuz.

18-Bu Turun Hareketi İçin Minimum Katılımcı Sayısı 30 Olarak Öngörülmüştür. Yeterli Sayıda Çoğunluk Olmadığında Turu 3 Gün Önceden Haber Vermek Kaydı İle İptal Hakkı ESCANTUR’’da Saklıdır. Turun İptali Durumunda ESCANTUR İptalini Bizzat Bildirmek Zorundadır. Yasal Süreç Olduğundan Tazminat Hakkı Yoktur. Ön Ödeme Tutarı Kayıt Tarihinde Rezervasyon Bedelinin Minimum % 30’dur. Turun Hareket Tarihinden 7 Gün Önce Kalan Tur Bedelinin Tamamlanması Gerekir.  En Son Sirkü Bir Önceki Sirküyü Geçersiz Kılar.


İptal Şartları
https://escantur.com/izmir-cikisli-ucakli-vizesiz-balkan-turu
Escan Turizm Seyahat Acentası
Yalı caddesi No:148/A Karşıyaka/izmir
0232 364 64 02


Bu çıktı 20.04.2024 00:30 tarihinde verilmiştir. Escan Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.