UÇAKLI PAMPOROVO KAYAK TURU Tur Programı

PAMPOROVO KAYAK TURU

SunExpress Havayolları ile İzmir - Plovdiv Direk Uçuş

 ERKEN REZERVASYON İNDİRİMLİ PAKET TUR FİYATLARI

4*ORPHEUS HOTEL KONAKLAMA

1.Tur:21-26 Ocak 2.Tur:25-29 Ocak 3.Tur:29 Ocak 02 Şubat

4 Gece 5 Gün

Kalkış Yerleri: İzmir Adnan Menderes Havalimanında Acente kontuarımızda buluştuktan sonra, Sabah 08:00
PROGRAM
1 Gün:

İZMİR-PAMPOROVO
İzmir Adnan Menderes Havalimanında Acente kontuarımızda buluştuktan sonra, Sabah 08:00 saatlerinde Sunexpress Havayolları İzmir – Plovdiv (Filibe) direk uçuşumuzla 1 Saatlik bir uçuştan sonra Plovdiv Havalimanına varıyoruz. Pasaport işlemlerimizi tamamlayarak Havalimanında bekleyen aracımız ve rehberimizle birlikte konaklama için seçtiğimiz Pamporovo bölgesindeki otelimize yolculuğumuzdan sonra 09:00 civarında otelimize varıyoruz. Sabah kahvaltısından (Ekstra) sonra dileyen misafirlerimiz Kayak keyfini yaşamaya başlayabilirler. Akşam yemeği ve Geceleme Pamporovo'daki Otelimizde. 

KONAKLAMA OTELİ: ORPHEUS SPA HOTEL-4



2 Gün:

PAMPOROVO
Sabah kahvaltımız ardından Kayak pistlerinde kayak ve kar keyfinizi doyasıya yaşayabilmek adına tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz extra düzenlenecek olan kayak eğitimi alabilirler. Otel de akşam yemeğimizin ardından dileyen misafirlerimiz Pamporovo’nun gece hayatından faydalanabilir. Akşam yemeği ve Geceleme otelimizde.  

KONAKLAMA OTELİ: ORPHEUS SPA HOTEL-4



3 Gün:

PAMPOROVO
Sabah kahvaltımız ardından Kayak pistlerinde kayak ve kar keyfinizi doyasıya yaşayabilmek adına tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz extra düzenlenecek olan kayak eğitimi alabilirler. Otel de akşam yemeğimizin ardından dileyen misafirlerimiz Pamporovo’nun gece hayatından faydalanabilir. Akşam yemeği ve Geceleme otelimizde

KONAKLAMA OTELİ: ORPHEUS SPA HOTEL-4



4 Gün:

PAMPOROVO
Sabah kahvaltımız ardından Kayak pistlerinde kayak ve kar keyfinizi doyasıya yaşayabilmek adına tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz extra düzenlenecek olan kayak eğitimi alabilirler. Otel de akşam yemeğimizin ardından dileyen misafirlerimiz Pamporovo’nun gece hayatından faydalanabilir. Akşam yemeği ve Geceleme otelimizde

KONAKLAMA OTELİ: ORPHEUS SPA HOTEL-4



5 Gün:

PAMPOROVO-IZMIR
Sabah Saatlerinde rehberimizin verdiği buluşma saatinde Otel resepsiyonunda buluşarak, Plovdiv Havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Saat 10:00’da Sunexpress Havayolları Plovdiv ( Filibe) - İzmir direk uçuşumuzla İzmir Adnan Menderes Havalimanına 11:00 saatlerinde varışımızla turumuz sona eriyor. Bir sonraki turumuzda görüşebilmek dileğiyle siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz. 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Sunexpress Havayolları ile İzmir – Plovdiv -İzmir Direk Uçuş
  • Seçilen Otelde 4 Gece Pansiyona göre konaklama
  • Plovdiv Havalimanı – Pamporovo Havalimanı Transferleri
  • Tüm Otellerde Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • Kayak Hizmetlerinde Destek Hizmeti


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Shengen yada Bulgaristan Vizesi
  • Yurt Dışı Çıkış Harcı (150 TL)
  • Bölgelerde Rehberce organize edilen Ekstra Turlar
  • Kayak Hizmetleri ( Ekipman Kiralama, Eğitim)
  • Seyahat Sağlık Sigortası (10 Eur)
  • Kayak Dahil Değildir
  • Seyahat Sağlık ve Tur iptal Sigortası (15 Eur)
  • Ekstrem Sporlar Sigortası (15 Eur) – Seyahat Sağlık ve Kayak Dahildir


Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Otellerdeki Oda Kahvaltı ve Sadece Oda paketlerine Akşam Yemeklerini ilave ederek Yarım Pansiyon olarak alınabilmektedir.
    • Oda Tipleri Standart olarak en uygun tercih ve 2 Yetişkin +1 Çocuk için sunulmaktadır. Otellerdeki farklı Oda seçeneklerimiz ve aile konaklamaları için acentemizden bilgi alabilirsiniz.

    ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
    • Yurt dışı Seyahat sigortası (Ekstra) alan misafirlerimizin teminat kapsamında Covid 19 tedavileri ( Yurt dışında) dahil edilmiştir.

    * Yurt Dışı Sağlık Sigortası alan misafirlerimiz, kayak esnasında olabilecek yaralanmalarda ki sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi için Ekstrem Kayak Sigortası (Ekstra) alması gerekmektedir. Ekstrem Kayak Sigortası bulunmayan misafirlerimiz olabilecek tüm hastane ve tedavi masraflarından acentemiz sorumlu tutulamaz.

    * Tur iptal Sigortası alan misafirlerimiz ( Sadece Seyahat Sağlık ile birlikte alınabilinir)  Kendisi yada 1.derece yakının ani gelişen rahatsızlığı sebebiyle, Türkiye’deki devlet hastanelerinden alınmış başhekim veya en az 2 doktor imzalı sağlık raporunu sigorta şirketine sunarak paket tur ücretini geri alabilirler. Önceden teşhisi yapılabilen Kronik rahatsızlıklar ( Kalp tansiyon, şeker v.b ) sigorta kapsamı dışında bırıkılmıştır. Tur iptal sigortası almayan misafirlerimiz Tur hareketinden 30 gün önceye kadar iptal hakları mevcut olup, son 30 gün içerisindeki iptallerde Genel Şartlar içerisinde yer alan iptal kuralları geçerli olacaktır.

               GENEL ŞARTLAR

    • Katılım gosteren misafirlerimizde mutlaka tur suresi boyunca gecerli Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu v-ardır. (Yeşil Pasaport sahipleri vizeden muaftırlar.) 
    • Tur esnasında programda bulunan tum ulkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi icin , Euro bulundurmamız yeterlidir.Yerel para birimi kullanılan bolgelerde Rehber para cevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır. 
    • Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak, programda belirtilen heryeri gostermek şartı ile program akışında değişilik yapabilirler. 
    • Erken Rezervasyon indirimleri için son ödeme tarihine kadar, paket turun tamamının ödenmiş olması gerekmektedir.
    • Erken Rezervasyon döneminde yapılan rezervasyonda daha sonra değişiklik yapılmak istenirse, güncel fiyat ve şartlardan fiyat farkı hesaplanmaktadır.
    • Ebeveynlerinden Anne veya Baba'dan biriyle seyahat edebeilmek için, Noterden muafakatname süresiz olarak ailenin yanında orjinalinin bulunması gerekmektedir. Muafakatname olmadan sınırda olaşabilecek sorunlardan acentemiz sorumlu değildir.
    • Otele varışta giriş saati 14:00, Otel çıkış gününde otelden çıkış saati 12:00'dır.
    • Otellerde Standard odalarda, 2 yetişkinin yanında kalacak olan ilave yetişkin ve çocuklar için ücretsiz yada indirimli olduklarından Standard yatak garantisi verilmez. Standart Yatak 
    istenmesi durumunda aile odası tercih edilmesi gerekmektedir.
    • Otele girişte satın alınan otelin pansiyonuna göre, ilk gün Öğle Yemeği ( Tam pansiyon), yada Akşam Yemeği ( Yarım Pansiyon) ile başlar, Çıkış günün Kahvaltı ile son bulur.
    • Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gun kalaya kadar ucretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 gunden az kalması durumunda %30 ceza , 15 gun ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Turkiye den ki merciler den alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Turkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul gormemektedir. 
    • Tur Programımız minumum 35 kişi katılım şartı ile duzenlenmektedir. Gezi icin yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışına 20 gun kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acente tarafından bildirilecektir. 
    • Seyahat esnasında karayolu ile geciş yapılan gumruk kapılarında bekleme suresi standartları aşabilir, bu bekleme surelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan acentemiz sorumlu tutulamaz. 
    • Sınır kapılarında Duty Free alışveriş limitleri konusunda rehberinizden bilgi alabilirsiniz. Limit dışı alışverişlerde yaşanılan sorunlardan acentemiz sorumlu değildir.
    • Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında duzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol uzerinde bulunan musait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol ustu dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar. 
    • Turlarımızda Kullanılan Arac Tipleri Kişi Sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan arac tipleri tayin edilir. 
    • Otobusler: (25 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır) 
    • Tum misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılı


    İptal Şartları
    https://escantur.com/izmir-cikisli-ucakli-pamporovo-kayak-turu.html
    Escan Turizm Seyahat Acentası
    Yalı caddesi No:148/A Karşıyaka/izmir
    0232 364 64 02


    Bu çıktı 29.03.2024 11:58 tarihinde verilmiştir. Escan Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.