İSKANDİNAVYA ve FİYORDLAR TURU Tur Programı

 

İSKANDİNAVYA VE FİYORDLAR

Danimarka Şatoları ve Rivierasi

Helsingör- Holmenkollen Tepesi & Kayakla Atlama Rampası Turu

Stocholm Kombine- Drotningholm Sarayı

STOCKHOLM (2) -OSLO (2)-GÖTEBURG (1)- KOPENHAG (2)

FİYORT TURU VE TÜM TURLAR DAHİL !

7 Gece 8 Gün

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali önünde siz değerli konuklarımızla 06:00’da buluşma.
PROGRAM
1 Gün:

Siz değerli misafirlerimizle,Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali,Pegasus Havayolları kontuarı önünde,sabah saat 04:00’de buluşuyor ve uçağa biniş işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz.Pegasus Havayolları,05:45 uçağı ile İstanbul Sabiha Gökçen'e ulaşıyoruz.Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminaline geçiyor Bagaj,bilet ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yollarının PC1279 sefer sayılı uçuşu ile saat 09:00’da Stockholm’e uçuş.Yerel saat ile 11:40’da varış.Varışımızı takiben alanda bekleyen özel otobüslerimiz ile panoramik Stockholm şehir turu. Turumuzda;Fjallgatan Tepesi,ortaçağdan kalma Gamla Stan,Nobel ödüllerinin dağıtıldığı Belediye Sarayı,7 tiyatroyu aynı çatı altında toplamış olan Ulusal Tiyatro Binası,Borsa Binası ve Kunstredgarden görülecek yerler arasındadır.Tur sonrası otele transfer.Konaklama Stockholm'daki otelimizde.

 

 



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından Djurgården Adası ve Vasa Gemi Müzesi Turu katılıyoruzStockholm’ün en yeşil adalarından biri olan Djurgården adasında otobüsümüzle bir tur atarken şehrin en önemli rekreasyon merkezlerini ve müzelerini görüyor ve Vasa Müzesi’ne gidiyoruz. Dünyada eşi bulunmayan bir sanat yapıtının sergilendiği Vasa Müzesi senede 2 milyon ziyaretçisiyle Stockholm’ün en gözde müzesidir. Tamamı orijinal haliyle korunmuş 17. Yüzyıl batığı, şaşırtan hikayesi ve olağanüstü görüntüsüyle aynı zamanda İsveç tarihine damga vurmuş bir yapıttır.Taşıdığı hanedanlık armasının adını taşıyan Vasa gemisi kendisine ev sahipliği yapan üç katlı müzenin çeşitli sergileriyle ziyaretçilerini geçmişle buluşturmaktadır.Tur sonrası otele transfer.Konaklama Stockholm'daki otelimizde.

 



3 Gün:

Sabah kahvaltısı sonrası Oslo’ya hareket.Yol üzerinde Karlstad’da mola veriyoruz.Oslo’ya varışımızı takiben panoramik şehir turu.Turumuzda Kraliyet Sarayı,Meclis Binası, Belediye Sarayı,Ulusal Tiyatro, Oslo Katedrali,Karl Johans Caddesi,Skitramp Rampast Vigeland Park, Opera Binası ve Akershus Kalesi ve Frogner Parkı görülecek yerler arasındadır.Tur sonrası otele transfer.Konaklama Oslo'daki otelimizde.



4 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından Flam Fyord Turu katılıyoruz.Tam gün sürecek bu turumuz için sabah erken saatte otelimizden ayrılıp Flam’a hareket ediyoruz.Varışımızın ardından gemi turumuza başlıyoruz.Norveç’in nefes kesici fjordlarını güverteden fotoğraflarken,karlı tepelerden süzülen şelalelerle,tabloları andıran küçük köylerle ve seyrine doyum olmayan doğal oluşumlarla karşılaşacaksınız.Gezinin en unutulmaz manzaraları hafızanıza yer edecek.Bu muhteşem gezinin ardından dünyanın en güzel tren yolculuklarından birisi kabul edilen Flamsbana Tren Yolculuğu katılabilir.The Lonely Planet seyahat rehberi tarafından dünyanın en güzel demiryolu seyahat rotası olarak seçilen Flamsbana tren yolculuğu her Norveç gezgininin planında bulunur.Aynı zamanda dünyanın en dik demiryolu hattı olarak bilinen 20 km.lik Flamsbana yolculuğunun her kilometresi farklı görsel sürprizlerle doludur.Tur sonrası otele transfer.Konaklama Oslo'daki otelimizde.



5 Gün:

Sabah kahvaltısı sonrası Goteburg’a hareket.Varışımızın ardından panoramik şehir turu.Kanallarla süslü şehrin Avenue adı verilen bulvarında dolaşıyoruz.Gustav Adolf meydanını,Götaplatzen meydanındaki Poseidon heykelini,opera ve tiyatro binalarını,botanik parkını ve Ullevi stadyumunu görüyoruz.Nordstan alışveriş merkezinde serbest zaman ve otelimize dönüş.Konaklama Goteborg'daki otelimizde.

 



6 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından ilk durağımız olan Malmö’ye hareket.İsveç’in üçüncü büyük şehri Malmö’ye varışımızın ardından, tarihi şehir merkezinde rehberimiz eşliğinde yapılacak yürüyüş turu ve serbest zaman.Sonrasında Kopenhag’a hareket ediyoruz.Yolumuzun üzerinde bir mühendislik harikası, dünyanın ikinci büyük köprüsü olan Oresund’dan (8500 mt) geçiyoruz ve ikinci durağımız Kopenhag’a varıyoruz.Varışımızın ardından şehir turu.Turumuzda,Christianborg Kalesi, Glypthoteki Amelienborg Sarayı, Parlamento Binası, Tarihi Borsa Binası, Küçük Deniz Kızı Heykeli ve Nyhavn Tarihi görülecek yerler arasındadır.Tur bitimi otelinize transfer ve Konaklama Kopenhag'daki otelimizde.

 

 



7 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman.Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek olan Danimarka Şatoları & Riviera Turu katılma imkanı.Turumuzun ilk durağı olan Kronborg Kale’si için yola çıkıyoruz.Muhteşem Danimarka Riviera’sı olarak adlandırılan sahil şeridindeki keyifli yolculuğumuzun ardından şatoya varıyoruz.Varışımız sonrasında şatoya giriş yapıyoruz.Müzeyi ziyaretimizi Hamlet’in meşhur gösterisiyle sonlandırıyoruz.Kopenhag’a dönüş yolumuzda kısa bir fotoğraf molası için Fredensburg’a uğruyoruz.Molamızın ardından bahçeleriyle ünlü Frederiksburg Sarayı’na yola çıkıyoruz. Varışımız sonrasında sarayın avlu ve bahçesini geziyor ve sonrasında kısa bir fotoğraf molası veriyoruz.Turumuz sonrasın otelimize transfer.Konaklama Kopenhang'daki otelimizde.



8 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından uçak saatine bağlı olarak Kopenhag Havalimanı’na transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pegasus Hava Yollarının PC1072 sayılı tarifeli seferi ile saat 13:00’da İstanbul'a hareket.Yerel saat ile 17:05’de İstanbul'a ulaşıyoruz.Pegasus Hava Yollarının PC 2218 sefer sayılı 19:25 uçağı ile Sabiha Gökçenden İzmir uçağımıza biniyoruz.İzmir'e varışımızın ardından Bir başka ESCANTUR organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

 

  PC-2213  Pzt01.07.2024   Kalkış05:45   Varış06:55   İzmirADB-İstanbul SAW

  PC-1279 Pzt01.07.2024  Kalkış09:00    Varış11:40  İstanbul - Sabiha GokcenSAW-Stockhol-Arlanda ARN

 

  PC-1072  Pzt 08.07.2024 Kalkış13:00  Varış17:10  KopenhagCPH-İstanbul - Sabiha GokcenSAW

  PC-2218  Pzt 08.07.2024  Kalkış19:25  Varış20:35 İstanbul - Sabiha GokcenSAW-İzmirADB



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih Seçenekler İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. Çocuk2. ÇocukTaksitler
01.07.20243 VE 4 * OTEL1.499,00 €1.849,00 € 1.499,00 €0 - 2 Yaş 250,00 €
3 - 12 Yaş 1.449,00 €
0 - 2 Yaş 250.00 €
3 - 12 Yaş 1.449,00 €
Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile İzmir -İstanbul (SAW) – Stockholm (ARN) / Kopenhag (CPH) İstanbul (SAW)-İzmir  parkurlarında ekonomi sınıfı uçak bileti
  • Havalimanı vergileri
  • 3* ve 4* otellerde 7 gece kahvaltı dâhil konaklama
  • Havalimanı-otel-havalimanı transferleri
  • Şehirlerarası tüm transferler
  • Panoramik Stockholm, Malmö, Göteburg, Oslo, Karlstad ve Kopenhag şehir turları
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Vize ücreti (200 Euro)
  • Seyahat Sağlık Sigortası (25 Euro)
  • Covid-19 Sağlık Sigortası
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar
  • Müze ve ören yerleri giriş ücretleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    *EscanTur, yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.

    1-Rehberimiz Programını  Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir

    2- Triple Odalarda Üçüncü Yatak Normal Yatak Konforunda Olmayabilir. Otel Duruma Göre Misafirlerimize Açılır-Kapanır Yatak ya da Çekyat Verebilir. LÜTFEN ÜÇÜNCÜ YATAK KARARINI SATIŞ ANINDA VERİNİZ.AKSİ TAKDİRDE OTELDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR.

    3-İki Yaşını Doldurmuş Her Bireyin Otobüste Koltuk Alması Zorunludur. Otobüslü Turlarda 0-1,99 Yaş Çocuklardan Ücret Alınmaz. Eğer Çocuklar İçin Otobüste Koltuk İstenirse 02-06 Yaş Çocuk Fiyatı Uygulanır. 0-7 Yaş Çocuklar Ek Hizmet Bedeli Ödemez.

    4- Koltuk Numaraları Rezervasyon Tarih Sırasına Göre Belirlenir. Turu Erken Satın Alan Misafirler Önde Oturmaya Hak Kazanırlar.

    5-Ekstra Turlar, Kişi Sayısına Bağlı Olarak Hareket Eder. Ekstra Bir Turun Gerçekleşmemesi Halinde Misafirin Tazminat Hakkı Doğmaz.Bu Durumda ESCANTUR’un Bir Sorumluluğu Yoktur. Ekstra Tur Fiyatları Değişebilir. Bu Durumda Misafirin Turu Satın Aldığı Tarih Değil, Turun Hareket Ettiği Tarih Dikkate Alınır. Tura Gidilen Dönemdeki Ekstra Tur Fiyatı Geçerli Olur. Misafir Bunu Kabul Ederek Turu Satın Almıştır.

    6-Tur Programında Belirtilen Saatler, Normal Hava ve Yol Koşullarına Göre Hesaplanmış Olup, Olası Gecikmelerde, ESCANTUR Sorumluluğu, Misafirin İse Tazminat Hakkı Yoktur.

    7-Tur Konaklama Bölgelerinde ve Otellerinde Yoğunluğa Göre Aynı Standartlarda Olmak Kaydı İle Değişiklik Yapılabilir.

    8-Tur Öncesi ya da Tur Esnasında Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlardan ESCANTUR’UN Sorumluluğu Yoktur.

    9 -Uçaklı Turlarda ESCANTUR Yoğunluğa Bağlı Olarak ve Programı Aksatmamak Kaydıyla; Havalimanı, Havayolu Şirketi ve Uçuş Saati Değiştirme Hakkını Saklı Tutar.

    10-Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay süreli ve Yasal olarak geçerli pasaport olması mecburidir. Misafir pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması zorunludur. Kişilerin gidilecek ülkelere giriş için gerekli olan yasal yükümlülükleri yerine getirmeleri zorunludur. Geçerlilik tarihi geçmiş olan Pasaportlardan kaynaklı turun gerçekleşmemesi durumlarında Sorumluluk Misafirlerimize aittir.

    11-Escan Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Escan Tur`un hiç bir sorumluluğu yoktur. Escan Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Escan Tur’un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.

    12-Tura iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan Escan Tur sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.

    13-18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan Muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.

    14-Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

    15-Sınır kapı geçişlerinde alınması zorunlu olan Çıkış harç pulu Tur öncesinde ilgili bankalardan alınabileceği gibi Sınır Kapılarında rahatlıkla temin edilebilir.

    16-Sınır kapılarında oluşacak olan yoğunluklardan dolayı yaşanabilecek zaman kayıplarından Escan Tur sorumlu değildir.

    17-Seyahat edeceğiniz ülkedeki para birimine göre lütfen beraberinizde bu Ülkelere ait paralar bulundurunuz.

    18-Bu Turun Hareketi İçin Minimum Katılımcı Sayısı 30 Olarak Öngörülmüştür. Yeterli Sayıda Çoğunluk Olmadığında Turu 3 Gün Önceden Haber Vermek Kaydı İle İptal Hakkı ESCANTUR’’da Saklıdır. Turun İptali Durumunda ESCANTUR İptalini Bizzat Bildirmek Zorundadır. Yasal Süreç Olduğundan Tazminat Hakkı Yoktur. Ön Ödeme Tutarı Kayıt Tarihinde Rezervasyon Bedelinin Minimum % 30’dur. Turun Hareket Tarihinden 7 Gün Önce Kalan Tur Bedelinin Tamamlanması Gerekir.  En Son Sirkü Bir Önceki Sirküyü Geçersiz Kılar.

     

     

    1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI

    Satın aldığınız turu “zorunlu seyahat sigortası poliçesi” ile güven altına alıyoruz.

    Kapsamı:Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle pakettur hizmetinin verilememesidir.
    Sağlığınızı da gezi süresince Demirhayat AŞ.

    sigorta güvencesi ile ücretsiz olarak sigortalıyoruz. Sigorta Kapsamının detaylarını www.escantur.com.//müşterihizmetleri adresinden öğrenebilirsiniz.


    İptal Şartları
    https://escantur.com/izmir-cikisli-iskandinavya-turu.html
    Escan Turizm Seyahat Acentası
    Yalı caddesi No:148/A Karşıyaka/izmir
    0232 364 64 02


    Bu çıktı 19.04.2024 13:56 tarihinde verilmiştir. Escan Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.