BURSA ULUDAĞ TURU YILBAŞI 1 GECE Tur Programı

Bursa, Tophane, Osman Gazi Türbeleri, Ulu Camii

Cumalıkızık, Uludağ, Gölyazı

5*KERVANSARAY TERMAL CONVENTION CENTER & SPA Y.P KONAKLAMA

 TERMAL HAVUZ, SAUNA, TÜRK HAMAMI, SPA KEYFİNİ YAŞAYIN 

ULUDAĞ'DA MUHTEŞEM KAR KEYFİ

MUHTEŞEM YILBAŞI GALASI

LİMİTSİZ YERLİ İÇKİ

1 Gece 2 Gün

Kalkış Yerleri: 06:00 Mavişehir Mavibahçe Avm önü, 06:05 Bostanlı iskele önü, 06:10 Karşıyaka ESCANTUR Acenta önü, 06:15 Girne Yunuslar Mavikule, 06:20 Girne Mevlana camii otobüs durağı önü, 06:25 Girne MC Donald`s karşısı, 06.40 Alsancak Lozan Fuar kapısı önü, 06:50 Üçyol Pizza Pizza önü, 07:00 Susuz Dede Durak, 07:10 Üçkuyular Meydan Pamukkale yazıhaneler önü, 07:30 Bornova E.Ü.H önü,
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:00 Mavişehir Mavibahçe Avm önü, 06:05 Bostanlı iskele önü, 06:10 Karşıyaka ESCANTUR Acenta önü, 06:15 Girne Yunuslar Mavikule, 06:20 Girne Mevlana camii otobüs durağı önü, 06:25 Girne MC Donald`s karşısı, 06.40 Alsancak Lozan Fuar kapısı önü, 06:50 Üçyol Pizza Pizza önü, 07:00 Susuz Dede Durak, 07:10 Üçkuyular Meydan Pamukkale yazıhaneler önü, 07:30 Bornova E.Ü.H önü, 08.00 Manisa Eski Otogar önünden misafirlerimizi aldıktan sonra yolculuğumuza başlıyoruz. Manisa- Akhisar– Balıkesir üzerinden Türkiye`nin en önemli kış sporlarının merkezi olan Uludağ`a çıkıyoruz. 2543 metre yüksekliği ile Marmara Bölgesi`nin en yüksek dağı olan Uludağ`ın güzelliklerinden faydalanmak üzere Escantur rehberinin vereceği bilgiler sonrasında alacağımız serbest zamanda kayak ve snowboard yapabilir, telesiyej ile zirveye çıkabilirsiniz. Uludağ`daki serbest zaman sonrasında, otelimize gidiyoruz. Otelimizin Termal Havuz ve Spa hizmetlerinden faydalabilirsiniz. .Yeni Yıl balosuna hazırlanıyoruz. Keyifli ve eğlenceli bir gece bizleri bekliyor. Yeni Yıla Merhaba diyoruz! MUTLU YILLAR!  

Konaklama Oteli: 5* Kervansaray Termal Conventıon Center & Spa

 

YILBAŞI GALASI

* Akşamı Yılbaşı Gala Yemeği  (Limitsiz yerli içki ve meşrubat ile)
* Akşamı saat 20.00 – 02.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek

Yılbaşı Balosunda Pop Müzik Sanatçısı Taner ve Orkestrası sahne alacak, Dj canlı performans 

* Gece sonu 01.00-01.30 arasında çorba servisi
* Topaz Restoranda 01.01.2024 günü Brunch 
* 0-12 Yaş arası çocuklar gala programına katılmayıp, çocuk kulübünde hazırladığımız programa katılacaklardır. Çocuklar için ayrıca yemek servisi



2 Gün:

Sabah kahvaltımızı açık büfe olarak aldıktan sonra, Cumalıkızık Köyü`ne gidiyoruz. Osmanlıların Bursa`da ilk yerleştikleri bölgelerden olan Cumalıkızık, 180`i halen kullanılan, bazılarında ise koruma ve restorasyon çalışmalarının yapıldığı toplam 270 ev ile Osmanlı dönemi konut dokusunu günümüze taşımaktadır. Osmanlı sivil mimarisinin günümüze kalan en görkemli köy yerleşimi olan yüzlerce yıllık bu köyün tarih kokan sokaklarında adeta bir zaman yolculuğuna çıkıyor, Cumalıkızık Köyü`nden sonra, Tophane`ye çıkıyoruz. Eski bir Bizans Kalesi olan Bursa Kalesi içerisinde Osmanlı`nın kurucusu Osman Gazi`nin mezarını, Bursa Fatih`i Orhan Gazi`nin mezarını, Osmanlı`ya tanıklık etmiş asırlık Anıt ağaçları, Saat Kulesi`ni, görüyor İslam tarihinin en önemli 5 camisinden birisi olan Ulu Camii geziyoruz. Osmanlı Sultanı I.Bayezid tarafından Niğbolu Seferi`nden dönüşünde verdiği emir ile inşa ettirilen bu Şaheser yapıyı rehberimizin eşliğinde gezerek bilgi ediniyoruz, buradaki gezimizin ardından, Koza Han'da alışveriş için serbest zaman verip dönüş dönüş yolunda Gölyazı Köyü`ne uğruyoruz. Gölyazı Ulubat Gölü`nün ortasında Roma döneminden günümüze kadar gelen bir balıkçı köyüdür. Köyün girişindeki Ağlayan Çınarı görüp hikayesini dinledikten sonra köy içinde serbest zaman alıyoruz. Serbest zaman sonrası İzmir`e dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yolda vereceğimiz molaların ardından İzmir`e ulaşıyoruz ve bir sonraki ESCANTUR organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

OTEL BİLGİLENDİRME

* Tüm odalarımızda ücretsiz kettle servis ve günlük 0,5 cl su bulunmaktadır.
* 07.30 – 22.00 saatleri arası faaliyet gösteren kapalı ve açık havuz, sauna, fitness center ücretsizdir.
* 07.30 – 22.00 saatleri arası faaliyet gösteren Tarihi Termal hamam girişi ücretsiz, kese ve masaj ekstradır.
* Aile Hamamı ekstra ücretlendirilir ve rezervasyon ile hizmet verilmektedir.
* Spa merkezimizde tüm masaj çeşitleri ekstra ücrete tabidir.
* Otel bünyemizde ve odalarımızda kablolu - kablosuz internet bağlantısı mevcut ve ücretsizdir.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Otobüs ile ulaşım
  • 5*Otelde 1 gece konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltısı (1) Akşam Yemeği (1)
  • Gala Yemeği ve Gala yemeğinde alınan Limitsiz yerli alkollü ve alkolsüz içecekler
  • Programda belirtilen tüm turlar ve geziler
  • Escan Tur Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır)
  • Oteldeki ücretsiz aktiviteler 
  • Uludağ Milli Park Giriş Ücreti


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İlk gün yolda alacağımız sabah kahvaltısı
  • Tüm öğle yemekleri
  • Gala Yemeği dışında alınan alkollü ve alkolsüz içecekler
  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri
  • Otelde yer alan mini bar ve ekstra harcamalar
  • Kayak takım ücretleri 
  • Telesiyej ücreti
  • Oteldeki ücretli aktiviteler (masaj, vb.) 
  • Seyahat Güvence Paketi Detaylı Bilgi 


Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR MAVİBAHÇE AVM ÖNÜ (06:00)
  • BOSTANLI İSKELESİ ÖNÜ (06:05)
  • KARŞIYAKA ESCAN TUR ACENTA ÖNÜ (06:10)
  • GİRNE YUNUSLAR MAVİ KULE (06:15)
  • GİRNE MEVLANA CAMİİ OTOBÜS DURAĞI ÖNÜ (06:20)
  • GİRNE MC DONALD`s KARŞISI (06:25)
  • ALSANCAK LOZAN FUAR KAPISI ÖNÜ (06:40)
  • ÜÇYOL PİZZA PİZZA ÖNÜ (06:50)
  • SUSUZ DEDE DURAĞI (07:00)
  • ÜÇKUYULAR MEYDAN PAMUKKALE YAZIHANELER ÖNÜ (07:10)
  • BORNOVA EGE ÜN. HAST.ÖNÜ (07:30)
Notlar

1-Rehberimiz Programını Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir

2- Triple Odalarda Üçüncü Yatak Normal Yatak Konforunda Olmayabilir. Otel Duruma Göre Misafirlerimize Açılır-Kapanır Yatak ya da Çekyat Verebilir. LÜTFEN ÜÇÜNCÜ YATAK KARARINI SATIŞ ANINDA VERİNİZ.AKSİ TAKDİRDE OTELDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR.

3-İki Yaşını Doldurmuş Her Bireyin Otobüste Koltuk Alması Zorunludur. Otobüslü Turlarda 0-1,99 Yaş Çocuklardan Ücret Alınmaz. Eğer Çocuklar İçin Otobüste Koltuk İstenirse 02-06 Yaş Çocuk Fiyatı Uygulanır. 0-7 Yaş Çocuklar Ek Hizmet Bedeli Ödemez.

4- Koltuk Numaraları Rezervasyon Tarih Sırasına Göre Belirlenir. Turu Erken Satın Alan Misafirler Önde Oturmaya Hak Kazanırlar. Son yolcu sayısına göre araç değişikliği yapılabilir. Bu Durumda Misafirin Turu Satın Aldığı Tarih Değil, Turun Hareket Ettiği Tarih Dikkate Alınır. Misafir Bunu Kabul Ederek Turu Satın Almıştır.

5-Ekstra Turlar, Kişi Sayısına Bağlı Olarak Hareket Eder. Ekstra Bir Turun Gerçekleşmemesi Halinde Misafirin Tazminat Hakkı Doğmaz.Bu Durumda ESCANTUR’un Bir Sorumluluğu Yoktur. Ekstra Tur Fiyatları Değişebilir. Bu Durumda Misafirin Turu Satın Aldığı Tarih Değil, Turun Hareket Ettiği Tarih Dikkate Alınır. Tura Gidilen Dönemdeki Ekstra Tur Fiyatı Geçerli Olur. Misafir Bunu Kabul Ederek Turu Satın Almıştır.

6-Tur Programında Saatler, Normal Hava ve Yol Koşullarına Göre Hesaplanmış Olup, Olası Gecikmelerde, ESCANTUR Sorumluluğu, Misafirin İse Tazminat Hakkı Yoktur.

7-Tur Konaklama Bölgelerinde ve Otellerinde Yoğunluğa Göre Aynı Standartlarda Olmak Kaydı İle Değişiklik Yapılabilir.

8-Tur Öncesi ya da Tur Esnasında Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlardan ESCANTUR’UN Sorumluluğu Yoktur.

9 -Uçaklı Turlarda ESCANTUR Yoğunluğa Bağlı Olarak ve Programı Aksatmamak Kaydıyla; Havalimanı, Havayolu Şirketi ve Uçuş Saati Değiştirme Hakkını Saklı Tutar.

10-Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay süreli ve Yasal olarak geçerli pasaport olması mecburidir. Misafir pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması zorunludur. Kişilerin gidilecek ülkelere giriş için gerekli olan yasal yükümlülükleri yerine getirmeleri zorunludur. Geçerlilik tarihi geçmiş olan Pasaportlardan kaynaklı turun gerçekleşmemesi durumlarında Sorumluluk Misafirlerimize aittir.

11-Escan Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Escan Tur`un hiçbir sorumluluğu yoktur. Escan Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Escan Tur’un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.

12-Tura iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan Escan Tur sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.

13-18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan Muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.

14-Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

15-Sınır kapı geçişlerinde alınması zorunlu olan Çıkış harç pulu Tur öncesinde ilgili bankalardan alınabileceği gibi Sınır Kapılarında rahatlıkla temin edilebilir.

16-Sınır kapılarında oluşacak olan yoğunluklardan dolayı yaşanabilecek zaman kayıplarından Escan Tur sorumlu değildir.

17-Seyahat edeceğiniz ülkedeki para birimine göre lütfen beraberinizde bu Ülkelere ait paralar bulundurunuz.

18-Bu Turun Hareketi İçin Minimum Katılımcı Sayısı 30 Olarak Öngörülmüştür. Yeterli Sayıda Çoğunluk Olmadığında Turu 3 Gün Önceden Haber Vermek Kaydı İle İptal Hakkı ESCANTUR’’da Saklıdır. Turun İptali Durumunda ESCANTUR İptalini Bizzat Bildirmek Zorundadır. Yasal Süreç Olduğundan Tazminat Hakkı Yoktur. Ön Ödeme Tutarı Kayıt Tarihinde Rezervasyon Bedelinin Minimum % 30’dur. Turun Hareket Tarihinden 7 Gün Önce Kalan Tur Bedelinin Tamamlanması Gerekir.  En Son Sirkü Bir Önceki Sirküyü Geçersiz Kılar.


İptal Şartları
https://escantur.com/izmir-cikisli-uludag-bursa-kayak-turu.html
Escan Turizm Seyahat Acentası
Yalı caddesi No:148/A Karşıyaka/izmir
0232 364 64 02


Bu çıktı 28.03.2024 14:23 tarihinde verilmiştir. Escan Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.