BOZDAĞ KAYAK MERKEZİ GÖLCÜK TURU Tur Programı

 

Bozdağ Kayak Merkezi, Çakırağa Konağı

 Birgi, Gölcük 

Öğle Yemeği Fiyata Dahil

Kalkış Yerleri: 06:45 Mavişehir Mavibahçe Avm önü,06:50 Bostanlı İskele önü,07:00 Karşıyaka ESCANTUR Acenta önü, 07:05 Girne Yunuslar Maviköşe, 07:10 Girne Mevlana Camii otobüs durağı önü, 07:15 Girne MC Donald’s Karşısı, 07:30 Üçyol Pizza Pizza, 07:40 Susuz Dede Durak, 07:45 Üçkuyular Meydan Pamukkale yazıhaneler önü, 08:00 Bornova E.Ü.H. önünden
PROGRAM

Sabah Saat 06:45 Mavişehir Mavibahçe Avm önü,06:50 Bostanlı İskele önü,07:00 Karşıyaka ESCANTUR Acenta önü, 07:05 Girne Yunuslar Maviköşe, 07:10 Girne Mevlana Camii otobüs durağı önü, 07:15 Girne MC Donald’s Karşısı, 07:30 Üçyol Pizza Pizza, 07:40 Susuz Dede Durak, 07:45 Üçkuyular Meydan Pamukkale yazıhaneler önü, 08:00 Bornova E.Ü.H. önünden misafirlerimizi aldıktan sonra yol güzergahımızda bulunan uygun bir tesiste kahvaltı molası veriyoruz. Güzergahımız boyunca Antik Likya Uygarlığı’nın ayak izlerini takip edecek ve Gediz nehri havzası boyunca kurulmuş en önemli antik kentlerimizden Sardes Antik Kenti’ni görerek Manisa Salihli üzerinden Bozdağ’a tırmanmaya başlayacağız. İzmir ilinin en yüksek noktası olan Bozdağ yolculuğumuz esnasında Kestane ve Çam ağaçlarının sunduğu eşsiz güzellikteki doğa manzaraları eşliğinde ilerleyerek, her bir çeşmesinden birer yudum da olsa içenin dileğinin yerine geldiği rivayet edilen Kırkoluklar Çeşmesini görüyor ve nihayet adını Bozdağ’dan alan köy merkezine ulaşıyoruz. Burada vereceğimiz serbest zamanda yöreyesel ürünlerin satıldığı köylü pazarında alışveriş yapabilir, Bozdağ’ın meşhur kestane kebabının tadına bakabilirsiniz. Ardından yeniden otobüsümüz ile buluşarak Bozdağ’ın eteklerinde bulunan, bir başka doğa harikası, Gölcük’e devam ediyoruz. Deniz seviyesinden 1100 metre yukarıda bulunan Gölcük gölü her mevsim bizlere farklı bir güzellik sunuyor. Gölün ve çevresinin doğal güzelliğini fotoğraflayarak keyifli bir yürüyüş yaptıktan sonra burada  öğle yemeğimizi alıyoruz. Ardından Gölcük’ten ayrılarak Aydınoğulları Beyliği`nin başkentliğini yapmış, Osmanlı dönemi Türk yaşantısının en güzel miraslarından birisi olarak kabul edilen Birgi`ye ulaşıyoruz. İzmir`in Ödemiş ilçesine bağlı bir mahalle olan ve 2012 de Dünya Mirası Geçici listesine eklenen Birgi `de ünlü Çakırağa Konağını, Ulucami`yi ve Birgivi Dede Türbesini rehberimiz eşliğinde ziyaret ederek, açık hava müzesi niteliği taşıyan, tarih kokan sokaklarında keyifli bir yürüyüş gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimizi tamamladıktan sonra  vereceğimiz serbest zaman ve alışveriş molasının ardından tarihi Osmanlı kahvesinde kahvelerimizi yudumlayarak keyifli bir günü sonlandırıyor ve dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam saatlerinde İzmir’e ulaşıyor ve bir başka ESCAN TUR organizasyonunda buluşmak üzere siz değerli misafirlerimiz ile vedalaşıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Otobüs ile ulaşım
  • Programda belirtilen tüm turlar ve geziler
  • Escan Tur Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • Öğle Yemeği Sucuk Ekmek 1 Ayran

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Sabah Kahvaltısı
  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri


Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR MAVİBAHÇE AVM ÖNÜ (06:45)
  • BOSTANLI İSKELESİ ÖNÜ (06:50)
  • KARŞIYAKA ESCAN TUR ACENTA ÖNÜ (07:00)
  • GİRNE YUNUSLAR MAVİ KULE (07:05)
  • GİRNE MEVLANA CAMİİ OTOBÜS DURAĞI ÖNÜ (07:10)
  • GİRNE MC DONALD`s KARŞISI (07:15)
  • ÜÇYOL PİZZA PİZZA ÖNÜ (07:30)
  • SUSUZ DEDE DURAĞI (07:40)
  • ÜÇKUYULAR MEYDAN PAMUKKALE YAZIHANELER ÖNÜ (07:45)
  • BORNOVA EGE ÜN. HAST.ÖNÜ (08:00)
Notlar

* Araçta ve Tesislerde kaybolan eşyalardan Acentamız sorumlu değildir.

* Paket tur programı katılımlarında, katılımcı sayısına göre küçük araç tahsis edilebilir.

* Acenta zorunlu kaldığı durumlarda (Yol ve Hava şartları vb.) daha önceden belirlenen tur programını değiştirebilir. Ziyaret edilen yerlerde taşıma kurumlarının, otellerin sorumluluğunda olan durumlarda meydana gelebilecek aksaklıklardan Acenta sorumlu tutulamaz.


İptal Şartları
https://escantur.com/izmir-cikisli-bozdag-turu.html
Escan Turizm Seyahat Acentası
Yalı caddesi No:148/A Karşıyaka/izmir
0232 364 64 02


Bu çıktı 28.03.2024 14:46 tarihinde verilmiştir. Escan Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.