SALİHLİ LİDYA SARDES SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL Tur Programı

SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL LİDYA SARDES THERMAL TURU

 GELİN SEVGİLİLER GÜNÜNÜ, LİDYA SARDES THERMAL & SPA HOTEL’DE

BİRLİKTE SEVGİYLE KUTLAYALIM...

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENCE !

SALİHLİ KURŞUNLU KAPLICALARI

 

BOL OKSİJEN VE MUAZZAM TERAS MANZARASI EŞLİĞİNDE KAPLICA KEYFİ

 

16-17 Şubat  / 1 Gece 2 Gün

Kalkış Yerleri: Sabah saat 07.00 Mavibahçe AVM önü, 07.05 Bostanlı İskelesi önü, 07.10 Karşıyaka Escan Tur önü, 07.15 Girne Yunuslar Mavi Kule, 07:20 Girne Mevlana Camii Otobüs Durağı önü, 07:25 Girne McDonald’s karşısı, 07.40 Bornova Ege Ün. Hastanesi önü, 07.50 Üçyol Pizza Pizza önü, 07.55 Susuz Dede Durağı, 08.05 Üçkuyular Meydan Pamukkale Yazıhaneler önü
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 07.00 Mavibahçe AVM önü, 07.05 Bostanlı İskelesi önü, 07.10 Karşıyaka  Escan Tur önü, 07.15 Girne Yunuslar Mavi Kule, 07:20 Girne Mevlana Camii Otobüs Durağı önü, 07:25 Girne McDonald’s karşısı, 07.40  Bornova  Ege Ün. Hastanesi önü, 07.50 Üçyol Pizza Pizza önü, 07.55 Susuz Dede Durağı, 08.05 Üçkuyular Meydan Pamukkale Yazıhaneler önünden siz değerli misafirlerimizi alarak  yolculuğumuza başlıyoruz. Turgutlu’da keyifli bir kahvaltı molası veriyoruz. Kahvaltı molamızın ardından keyifli bir yolculuk ile otelimize ulaşıyoruz. Otelimize giriş işlemlerimizi yaptıktan sonra odalarımıza yerleşiyoruz ve tüm gün otelin havuzlarından, hamam ve saunalarından faydalanıyoruz. Dileyen misafirlerimiz masajlardanda(ekstra) faydalanabilirler. Akşam yemeğimizi canlı müzik eşliğinde alıyoruz. Konaklama otelimizde. LİDYA SARDES THERMAL HOTEL.



2 Gün:

Otelde kahvaltımızı açık büfe şeklinde yaptıktan sonra, rehberimizin belirlediği saatte otelimizden ayrılıyor, Kurşunlu Kaplıcaları’na geçiyoruz. Kaplıcalarda salep  ve kahve keyfi yaptıktan sonra Festiva Outlet AVM’de alışveriş molası veriyoruz. Öğle yemeğimizi, şehrin simgesi olan odunda köfte olarak aldıktan sonra geri dönüş için yola çıkıyoruz. Nadide şehrimiz İzmir’e ulaştığımızda, bir başka ESCAN TUR organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

 

TUR VE OTELE DAİR BİLGİLER:

 

LİDYA SARDES THERMAL HOTEL&SPA

*Ücretsiz aktiviteler; Faustina Spa Center ( Türk Hamamları, Fitness Center, Termal Havuz, Sauna, Kar Çeşmesi Buhar Odası, Şok Duşlar )  Açık Havuz ( Yaz Aylarında )

* Ücretli aktiviteler; Aile banyoları, masaj terapileri, minibar, ekstra alınan tüm yiyecekler ve içecekler.

* Otel Odalarımızda: Banyolar Küvetlidir.

* Pazar gecesi hariç haftanın altı günü Canlı Müzik yapılmaktadır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks otobüs ile ulaşım
  • 4* Hotelde 1 gece konaklama
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltısı (1) Akşam Yemeği (1)
  • Seyahat Sigortası
  • Escan Tur yol ikramları
  • Escan Tur Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • Sauna, hamam, fıtness center, termal havuz


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İlk gün yolda alacağımız Sabah kahvaltısı
  • Tüm öğle yemekleri
  • Tüm içecekler
  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri
  • Otelde yer alan mini bar ve ekstra harcamalar
  • Masaj, Spa


Kalkış Yerleri
  • MAVİŞEHİR MAVİBAHÇE AVM ÖNÜ (08:00)
  • BOSTANLI İSKELESİ ÖNÜ (08:10)
  • KARŞIYAKA ESCAN TUR ACENTA ÖNÜ (08:20)
  • GİRNE YUNUSLAR MAVİ KULE (08:25)
  • GİRNE MEVLANA CAMİİ OTOBÜS DURAĞI ÖNÜ (08:30)
  • GİRNE MC DONALD`s KARŞISI (08:35)
  • ÜÇYOL PİZZA PİZZA ÖNÜ (09:00)
  • SUSUZ DEDE DURAĞI (09:10)
  • ÜÇKUYULAR MEYDAN PAMUKKALE YAZIHANELER ÖNÜ (09:20)
  • BORNOVA EGE ÜN. HAST.ÖNÜ (09:45)
Notlar

ÖNEMLİ NOTLAR:

1-Rehberimiz Programını  Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir

2- Triple Odalarda Üçüncü Yatak Normal Yatak Konforunda Olmayabilir. Otel Duruma Göre Misafirlerimize Açılır-Kapanır Yatak ya da Çekyat Verebilir. LÜTFEN ÜÇÜNCÜ YATAK KARARINI SATIŞ ANINDA VERİNİZ.AKSİ TAKDİRDE OTELDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR.

3-İki Yaşını Doldurmuş Her Bireyin Otobüste Koltuk Alması Zorunludur. Otobüslü Turlarda 00-1,99 Yaş Çocuklardan Ücret Alınmaz. Eğer Çocuklar İçin Otobüste Koltuk İstenirse 02-06 Yaş Çocuk Fiyatı Uygulanır. 0-7 Yaş Çocuklar Ek Hizmet Bedeli Ödemez.

4- Koltuk Numaraları Rezervasyon Tarih Sırasına Göre Belirlenir. Turu Erken Satın Alan Misafirler Önde Oturmaya Hak Kazanırlar.

5-Ekstra Turlar, Kişi Sayısına Bağlı Olarak Hareket Eder. Ekstra Bir Turun Gerçekleşmemesi Halinde Misafirin Tazminat Hakkı Doğmaz. Bu Durumda ESCANTUR’un Bir Sorumluluğu Yoktur. Ekstra Tur Fiyatları Değişebilir. Bu Durumda Misafirin Turu Satın Aldığı Tarih Değil, Turun Hareket Ettiği Tarih Dikkate Alınır. Tura Gidilen Dönemdeki Ekstra Tur Fiyatı Geçerli Olur. Misafir Bunu Kabul Ederek Turu Satın Almıştır.

6-Tur Programında Belirtilen Saatler, Normal Hava ve Yol Koşullarına Göre Hesaplanmış Olup, Olası Gecikmelerde, ESCANTUR Sorumluluğu, Misafirin İse Tazminat Hakkı Yoktur.

7-Tur Konaklama Bölgelerinde ve Otellerinde Yoğunluğa Göre Aynı Standartlarda Olmak Kaydı İle Değişiklik Yapılabilir.

8-Tur Öncesi ya da Tur Esnasında Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlardan ESCANTUR’UN Sorumluluğu Yoktur.

9 -Uçaklı Turlarda ESCANTUR Yoğunluğa Bağlı Olarak ve Programı Aksatmamak Kaydıyla; Havalimanı, Havayolu Şirketi ve Uçuş Saati Değiştirme Hakkını Saklı Tutar.

10-Bu Turun Hareketi İçin Minimum Katılımcı Sayısı 30 Olarak Öngörülmüştür. Yeterli Sayıda Çoğunluk Olmadığında Turu 3  Gün Önceden Haber Vermek Kaydı İle İptal Hakkı ESCANTUR’’da Saklıdır. Turun İptali Durumunda ESCANTUR İptalini Bizzat Bildirmek Zorundadır. Yasal Süreç Olduğundan Tazminat Hakkı Yoktur. Ön Ödeme Tutarı Kayıt Tarihinde Rezervasyon Bedelinin Minimum % 30’dur. Turun Hareket Tarihinden 7 Gün Önce Kalan Tur Bedelinin Tamamlanması Gerekir.  En Son Sirkü Bir Önceki Sirküyü Geçersiz Kılar.

1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI

Satın aldığınız turu “zorunlu seyahat sigortası poliçesi” ile güven altına alıyoruz. Kapsamı:Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesidir.
Sağlığınızı da gezi süresince Demirhayat AŞ.

sigorta güvencesi ile ücretsiz olarak sigortalıyoruz. Sigorta Kapsamının detaylarını www.escantur.com.//müşteri hizmetleri adresinden öğrenebilirsiniz.


İptal Şartları
https://escantur.com/izmir-cikisli-yurtici-termal-tur.html
Escan Turizm Seyahat Acentası
Yalı caddesi No:148/A Karşıyaka/izmir
0232 364 64 02


Bu çıktı 28.03.2024 15:29 tarihinde verilmiştir. Escan Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.