İSTANBUL SOSYETE PAZARI TURU Tur Programı

İSTANBUL SOSYETE PAZARI TURU

Ortaköy- Eminönü- Boğaz Turu- Yeşilköy- Mısır Çarşısı

Galata Kulesi- Beyoğlu

EĞLENCENİN MERKEZİ KUMKAPI’DA FASIL FARKI İLE

AVRUPA YAKASINDA 

4* HİLTON GARDEN INN HOTEL HALİÇ KONAKLAMA FARKI İLE

MÜKEMMEL OTEL KONUMU AVANTAJI İLE TRAFİKTE GEREKSİZ ZAMAN KAYBINA SON

1.Tur:15-17 Mart 2.Tur:26-28 Nisan 3.Tur:17-19 Mayıs 4.Tur:13-15 Eylül

2 Gece 2 Gün

Kalkış Yerleri: Akşam saat 22:45’da MavişehirMavibahçe önü, 22:50 Bostanlı İskele önü, 23:00 Karşıyaka Acenta önü, 23:05’da Girne Yunuslar, 23:10 Girne Mevlana Camii otobüs durağı önü, 23:15 Girne MC Donald’s, 23:40 Üçyol Pizza Pizza, 23:50 Susuz Dede, 00:00 Üçkuyular Meydan Pamukkale Yazıhaneler önü, 00:30 Bornova E.Ü.H. önünden
PROGRAM
1 Gün:

Akşam saat 22:45’da MavişehirMavibahçe önü, 22:50 Bostanlı İskele önü, 23:00 Karşıyaka Acenta önü, 23:05’da Girne Yunuslar, 23:10 Girne Mevlana Camii otobüs durağı önü, 23:15 Girne MC Donald’s, 23:40 Üçyol Pizza Pizza, 23:50 Susuz Dede, 00:00 Üçkuyular Meydan Pamukkale Yazıhaneler önü, 00:30 Bornova E.Ü.H. önünden misafirlerimizi aldıktan sonra yolculuğumuza başlıyoruz. Yolda gerekli molaların ardından kahvaltı için Ortaköye gidiyoruz ve Boğaz’ın Avrupa yakasında Boğaz Köprüsü ve Ortaköy Camiinin gölgesinde çaylarımızı yudumluyor ve kahvaltımızı yapıyoruz. Verdiğimiz serbest zamanın ardından tekrar aracımıza binip, Eminönü’ne gidiyoruz. Ardından tarihi Eminönü meydanından tekne ile Boğaz Turu’na (ekstra) çıkıyoruz. Rehberimiz eşliğinde tarihin eskitemediği yalılar ve İstanbul Boğazı’nın özellikleri hakkında gerekli bilgilerimizi alıyoruz ve Boğaz turunun sonunda Eminönü’ne tekrar dönüyoruz. İstanbul’a gelip Haliç’in kıyısında bulunan teknelerden balık ekmek yemeden olmaz deyip öğle yemeğinde ekmek arası balıklarımızı yiyoruz, ardından doğruca Yeşilköye gidiyoruz uçsuz bucaksız olan ve her türlü ürünü ucuza bulabileceğimiz Yeşilköy  pazarında alışverişlerimizi yaptıktan sonra, bu kez akşam yemeğini almak üzere otelimize gidiyoruz. Dileyenler ile otelde aldığımız akşam yemeğinden sonra belirlenen saatte lobide buluşuyoruz ve eğlencenin zirvesini yaşamak için Kumkapıya gidiyoruz (ekstra) Kumkapı eğlencesi sonrasında konaklamak üzere otelimize dönüyoruz. 



2 Gün:

Otelde aldığımız açık büfe kahvaltıdan sonra İstanbul’un en eski Kapalıçarşılarından biri olan ve aktarları ile meşhur olan Mısır Çarşısı’na gidiyoruz. 17. yüzyıldan kalma “Valide Çarşısı“ olarak da anılan ve rivayete göre Mısır’dan alınan vergilerle inşa edilen tarihi çarşıda alışverişimizi tamamladıktan sonra bu kez Haliç’in ”Pera” olarak adlandırılan karşı tarafına geçiyoruz ve bu kez yolumuz Galata Kulesi’ne düşüyor. Galata Kulesi’ni gezdikten sonra yürüyerek Beyoğlu’na gidiyoruz, meşhur kokoreççiler sokağında dilersek kokoreç dilersek midye ya da damağımıza uygun lezzetlerin tadına bakıp, meşhur Beyoğlu çikolatası alıp, tarihi İnci pastanesinde profiterol yedikten ve alışverişlerimize de tamamladıktan sonra dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Boğaz Köprüsü’nden geçerek Avrupa yakasını terk edip Asya yakasına oradan da gerekli molalarımızı vererek İzmir’e dönüyoruz. Bir başka EscanTur organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks otobüs ile ulaşım
  • 4* Hotelde 1 gece konaklama
  • Otelde alınan sabah kahvaltısı (1) akşam yemeği (1)
  • Programda belirtilen tüm turlar ve geziler
  • Escan Tur yol ikramları
  • Escan Tur Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • İlk gün yolda alacağımız sabah kahvaltısı
  • Tüm öğle yemekleri
  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri
  • Otelde yer alan mini bar ve ekstra harcamalar
  • Kumkapı Eğlencesi (100 TL)
  • Tekne ile Boğaz turu (50 TL)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    1-Rehberimiz Programını  Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir

    2- Triple Odalarda Üçüncü Yatak Normal Yatak Konforunda Olmayabilir. Otel Duruma Göre Misafirlerimize Açılır-Kapanır Yatak ya da Çekyat Verebilir. LÜTFEN ÜÇÜNCÜ YATAK KARARINI SATIŞ ANINDA VERİNİZ. AKSİ TAKDİRDE OTELDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR.

    3-İki Yaşını Doldurmuş Her Bireyin Otobüste Koltuk Alması Zorunludur. Otobüslü Turlarda 00-1,99 Yaş Çocuklardan Ücret Alınmaz. Eğer Çocuklar İçin Otobüste Koltuk İstenirse 02-06 Yaş Çocuk Fiyatı Uygulanır. 0-7 Yaş Çocuklar Ek Hizmet Bedeli Ödemez.

    4- Koltuk Numaraları Rezervasyon Tarih Sırasına Göre Belirlenir. Turu Erken Satın Alan Misafirler Önde Oturmaya Hak Kazanırlar.

    5-Ekstra Turlar, Kişi Sayısına Bağlı Olarak Hareket Eder. Ekstra Bir Turun Gerçekleşmemesi Halinde Misafirin Tazminat Hakkı Doğmaz. Bu Durumda ESCANTUR’un Bir Sorumluluğu Yoktur. Ekstra Tur Fiyatları Değişebilir. Bu Durumda Misafirin Turu Satın Aldığı Tarih Değil, Turun Hareket Ettiği Tarih Dikkate Alınır. Tura Gidilen Dönemdeki Ekstra Tur Fiyatı Geçerli Olur. Misafir Bunu Kabul Ederek Turu Satın Almıştır.

    6-Tur Programında Belirtilen Saatler, Normal Hava ve Yol Koşullarına Göre Hesaplanmış Olup, Olası Gecikmelerde, ESCANTUR Sorumluluğu, Misafirin İse Tazminat Hakkı Yoktur.

    7-Tur Konaklama Bölgelerinde ve Otellerinde Yoğunluğa Göre Aynı Standartlarda Olmak Kaydı İle Değişiklik Yapılabilir.

    8-Tur Öncesi ya da Tur Esnasında Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlardan ESCANTUR’UN Sorumluluğu Yoktur.

    9 -Uçaklı Turlarda ESCANTUR Yoğunluğa Bağlı Olarak ve Programı Aksatmamak Kaydıyla; Havalimanı, Havayolu Şirketi ve Uçuş Saati Değiştirme Hakkını Saklı Tutar.

    10-Bu Turun Hareketi İçin Minimum Katılımcı Sayısı 30 Olarak Öngörülmüştür. Yeterli Sayıda Çoğunluk Olmadığında Turu 3  Gün Önceden Haber Vermek Kaydı İle İptal Hakkı ESCANTUR’’da Saklıdır. Turun İptali Durumunda ESCANTUR İptalini Bizzat Bildirmek Zorundadır. Yasal Süreç Olduğundan Tazminat Hakkı Yoktur. Ön Ödeme Tutarı Kayıt Tarihinde Rezervasyon Bedelinin Minimum % 30’dur. Turun Hareket Tarihinden 7 Gün Önce Kalan Tur Bedelinin Tamamlanması Gerekir.  En Son Sirkü Bir Önceki Sirküyü Geçersiz Kılar.

    1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI

    Satın aldığınız turu “zorunlu seyahat sigortası poliçesi” ile güven altına alıyoruz. Kapsamı:Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesidir.
    Sağlığınızı da gezi süresince Demirhayat AŞ.

    sigorta güvencesi ile ücretsiz olarak sigortalıyoruz. Sigorta Kapsamının detaylarını www.escantur.com.//müşteri hizmetleri adresinden öğrenebilirsiniz.


    İptal Şartları
    https://escantur.com/izmir-cikisli-sosyete-istanbul-turu.html
    Escan Turizm Seyahat Acentası
    Yalı caddesi No:148/A Karşıyaka/izmir
    0232 364 64 02


    Bu çıktı 24.04.2024 11:30 tarihinde verilmiştir. Escan Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.